Followers

Friday, October 19, 2012

♥ You're Invited ♥


B4 this Genius Aulad wat survey either nak wat kat Putrajaya @ Kota Damansara
of cause la we all support kat Sri KDU...
sbb dekat dengan rumah...FEE : RM80 tak de yang free kan
school kat Genius Aulad ni semua main duit
demi anak kan...ape pun sanggup...

tak sabo nak tengok balqis wat pertunjukan kat atas pentas
sibuk dok cite balqis kena jadi pokok...
ha ha ha siap komplain lagik "balqis tak nak jadi pokok, balqis nak jadi "Princess"...
angan2 anak dara ni mmg nak jadi Princess...
balqis kan mmg dah princess untuk mamy & Daddy....

9 comments:

Chekgu Azrine said...

Dia pun pndai request ek..hehe

syawalsimpsons said...

wahhh mesti excited kan

mummy_ayu said...

wah..Balqis pun nak buat persembahan ker? best2..mesti seronok..Ian dah lepas dah.just tunggu hari sukan plak.

Gieyana said...

Skrg nk bljr semua nk guna duit kan...kalah nk msuk university ag...:-)

Nieyl said...

amboi...kelas balqis yea...:)

Liza said...

untuk pendidikan, a3pa pun sanggup kan? takpa, pelaburan tu..utk masa depan anak-anak.
.

Zura@Iwan said...

sure mama dia x sbr tgk qis buat psembahan kan...hehe

adianiez AIDA said...

End of the year, byk le anak2 tadika yg buat persembahan :-)
Anak aida pun sedang xcited tunggu ari graduation dia - menari industan!

ieda said...

wahh pandai tuu ..
sure seronok nie ;)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.