Followers

Thursday, November 29, 2012

♥ 2nd Time @ Pavilion KL ♥

Citer weekend ari sabtu last week
jalan2 macam ornag giler k...
sampai kaki lenguh la dibuatnya...
pagi2 lagik daddy dah tanya "ape plan ari ni...nak pi mana?"
offer sikit punyer baik la...last decide pi Pavilion sbb The Picture Company call soh datang collect pic balqis yang dah siap masa menang contest Stride Rite aritu....


anak dara nak snap2 pic kat depan kedai TPC ni...
kedai ni tingkat atas sekali...


nak naik kuda plak...
suka gambo ni...



ni salah satu pic nya...cantik tak cantik tak?


ok kasi Zoom sikit...


manis ayu my Princess...ala2 versi anak dara dah ni...



nak snap2 dalam lubang camera ni...terbalik la plak pegang pamphlet 



then lepas tu mmg tak plan nak jalan2 kat situ pun
sbb rasanya Pavilion bukan tempat kami la...
tempat ornag kaya2 je...barang & butik mahal2 je ada kat sini...
he he he so decide kuar dari sini
tapi sebelum tu anak dara request nak posing2 maut kat GF Pavi...
ada hiasan untuk Christmas on that day... 


terblur plak gambo...snap2 pakai hanset je ni...


pewit...gaya sakit pinggang k...






gaya mata kuyu...





macam2 pesen gaya posing nya...



then ada chooo chooo train kat situ...
balqis nak naik tapi we all tak bagi sbb Q panjang sangat dan hasilnya


muka monyok sbb tak dapat naik k...

then lepas tu we all terus ke IKANO yg dkt opis mama tu...
daddy tak habis2 nak cari hardware so kami ke ACE HARDWARE kat Ikano


anak dara lepas gian nak naik kete menan ni...hummer lagik tu...


naik felali plak...tgk daddy sibuk asyik main games je k...


F1 plak....puas hati la anak dara ni dapat main walaupun tak masuk coin
duduk2 je pun dia dah suka sangat...

ni citer ari Sabtu...nanti mamy story morry citer ari ahad plak k....

7 comments:

aSmiDar said...

Pandainyer posing..comel rambut panjang dh skg....

aSmiDar said...

Ciut

Chekgu Azrine said...

syok je tgok anak dara tu memosing..sakan!!

Eliss Mie said...

comel gambar dia :)

x pernah sampai pavi. setakat lalu pernah la. bukan stok2 kita kan :p

::NureeN:: said...

comelnya balqis....
cantik baju yg dia pakai tue..

zh-ena said...

mmg comey dan pandai berposing

mama tisya said...

cantik gmbr balqis yg di print tu...pavilion tmpt ari2 pegi time lunch

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.