Followers

Thursday, November 22, 2012

♥ Addicted En.Suami Saya ♥


Addicted Suami saya a.k.a Daddy balqis...
pantang jumpa duit RM100 sure nak minta tukar simpan wat koleksi katanya...
pernah b4 this mamy ada 1 keping duit RM100 ni...
then tunjuk duit tu kat daddy...then daddy terus nak minta tukar
tapi dalam wallet daddy tak de note RM50 x 2 untuk ditukar...
dan2 tu jugak pi cari mesin ATM nak kuarkan duit nak tukar
takut mamy pakai duit tu beli barang...kih2 hebat penangan addicted daddy ni...

suka sangat simpan duit RM100, kalo mamy suka ngabiskan je....
mamy cakap duit RM100 bukan susah nak dapat, tukar je la kat bank kalo nak
tapi daddy kata tak sama tukar duit kat bank dengan duit yang dapat sendiri
kalo jolok duit kat mesin ATM dapat note RM100 lagi la bukan main suka
tapi idak la simpan semuanya k, bahaya simpan duit cash2 banyak2
last2 guna jugak cuma daddy akan simpan note RM100 yang cantik no sirinya dalam 5-7 keping je
tu pun simpan banyak tempat...addicted punyer pasal...sampai sanggup tak nak pecahkan duit tu kalo nak beli something...sangguh tak tak beli dari pecahkan duit tu...ha ha ha sgt2 addicted...

Buktinya


mamy post kat FB mamy & tag daddy cakap mamy ada note RM100 2 keping...
see dan2 daddy komen soh simpan duit tu balik nanti nak tukar...
ha ha ha addicted sungguh daddy dengan note RM100....


kalo mamy dulu suka duit RM20 warna coklet...igt tak?pernah simpan dulu, tapi tak tau mana hilangnya...

p/s kengkawan ada addicted pada duit tak?mamy addicted nak nyoping je...ha ha ha ha...gatal tangan rasanya...

9 comments:

SYANI said...

Kalau suami saya, tak dan nak simpan dah habis dibelanja..hehehehe

Ya ALya said...

ya suka sorok duit RM5O....

PinkUmmi said...

die addicted duit syiling...jgn sepah2kan duit syiling kompom die mik masuk tabung die...lalalala

Eliss Mie said...

suami saya suka syiling ajer. kalau saya guna syiling buat bayar, dia jeling ajer :p hahahaha

Mama Zharfan said...

me suka shopping ajer hehe

eima said...

slalu sorok tp last2 terguna jugak... melainkan sorok dlm bank ssh sikit nk keluar

Nana said...

kita addict dengan rm1 yang lama
ada 33 keping skang ni

Iela Fazielah said...

ila suka simpan duit seringgit.. sbb... utk kegunaan di masa kecemasan...haha...tp biasnyer sayang nak guna

Chekgu Azrine said...

jrgkan jmpa duit skping rm100 ni skg..huhu

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.