Followers

Friday, November 2, 2012

♥ Anak2 Zaman Sekarang - Anak Oh Anak ♥

Anak2 zaman sekarang tak sama cam kita dulu kan..
kita dulu tak merasa pegang hanset time tecik2
anak2 zaman sekarang ni tecik2 lagik dah pegang hanset...

ni nak citer pasal balqis...budak mmg suka tiru prilaku orang dewasa
ni gara2 tiru cara asyu nya yang suka snap2 pic sendiri
mamynya tak berapa pandai nak snap2 pic sendiri
sbb tak pandai nak budget mata nak nengok tang mana...


see anak dara ni cukup pandai snap2 gambo sendiri...
pandai plak tu budget...
kalo bagi hanset kat dia mmg habis la nangkap gambo sendiri je la kejenya...
selalu jadi mangsa hanset daddy la...


siap peace lagik k...




serabai muka balqis time ni....baru balik holiday dari Melaka ari tu
ni pun snap2 pi sendiri...


kalo pakai tab dia...lagik pandai k...
kat rumah kami pakai Wifi...mmg dia pandai dowload semua games
then pandai plak tu uninstall games mana yang dia tak nak...
kalo dapat Ipad daddy, macam2 benda la dia install...
bila daddy nak pakai je...penuh la segala icon kat screen depan ...
dia drag segala icon tukar ke tempat lain...
pantang lepa k...mesti dia lagik laju.....

daddy ajar sekali je, terus dia ingat siap ajar mamy plak...
nampak gaya budak ni mmg cenderung celik IT
lagi teror dari mamynya...hanset mamy & daddy pun dia pandai pakai k
tau je nak cari kat mana ada games & cartoon...

p/s anak oh anak.....anak kengkawan pun camtu gak ke?

6 comments:

Nieyl said...

hihi~alalala~pandai nyer die...mengalahkan mamy die...

mummy_ayu said...

sama la..anak2 Ayu pun..tambah2 Ian tu..tau jer....tak yah ajar..tau2 jer..dah penuh hp ngan mcm2 gambar & video.tu belum lagi dia sendiri online..

::NureeN:: said...

anak kita sama anje
bab snap gambaq sndri mmg terror
klau main tabs pon sama...
downlwd sndrik, ambik gambar guna tabs pon sndrik...
game telah la.. mmg x yah ckp..
klau yg blajaq abc tue jarang2 bukak hahha

atty's said...

budak2 skrg memang advance..lagi2 bab it2 nie..

Zura@Iwan said...

bdk2 zmn skrg mmg canggih manggih...qis suka posing..lg la yer...x yah srh ..hehe

Wan Amira said...

cute je balqis walaupun mama dia kate serabai :)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.