Followers

Friday, November 23, 2012

♥ Art Time & Suka Melaram ♥


Art yang paling balqis suka
pantang tengok k sure nak wat punyer...
kartun pilihan semestinya Cik Dora la...


see tekun & kemas hasil kerjanya...



tada...dah siap...dulu time tecik2 tak pandai nak wat...la ni dah besaq pandai wat sendiri...


anak dara kaki melaram...request nak sunglasses baru...
hello kitty lagik..
tapi yang ni cam tak sesuai kan...


haq ni cantik sikit...
tapi dua2 mamy tak beli sebab RM29.90 satu...hu hu hu...mahal banget k
mamy kan kedek sikit, kalo dgn daddy ni sure dpt punyer...
merajuk kejap la sbb tak dapat beli sunglasses ni...


now mmg dah tak takut langsung dgn maskot...
kalo jumpa sure dia nak posing2 punyer
sbb balqis dah tau maskot tu ada orang....


kasi peluang dia main sakan kat Playland Jusco ni...


suka sangat naik kete tolak ni...


nampak ceria lepas discharge sepital ari tu
terus ke playland bagi balqis lepas gian nak main...


p/s minggu ni tak tau nak pi mana, ahad ni ada Konvo balqis...tak sabo nak nengok balqis wat concert kat stage....kena pakai baju pink k, suka banget la anak dara ni...

5 comments:

Nieyl said...

ala...tomey yer la budak balqis nie...geram...

Eliss Mie said...

x pernah bawak nuha buat sand craft tu. teringin jugak nak bagi dia cuba.

syawalsimpsons said...

nampak sihat dah balqish ye....dolu aunty soya pon suke main benda alah ni time zaman bercinto..kasi kat uncle akob tu...sampai sekarang simpan lagi..kikikikiki

Liza said...

Alhamdulillah, Balqis dah sihat.... :)

adianiez AIDA said...

sand art !!!
kegilaan anak2 aida. pantang jumpa, mesti nak buat...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.