Followers

Tuesday, November 27, 2012

♥ Hampir TER......Grab Dah...Tapi.....♥





ada promosi kat Streetdeal
dah 1006 orang yang beli pakej ni...ramai tu...
tapi lom beli lagi cuma nak tau ada tak kawan2 yang dah beli...
risau plak kalo tak ok, sbb we all tak pernah booking untuk pakej camni...
leh pi time weekday je...tapi we all mmg suka time weekdays sbb orang tak ramai...
tapi haq ni leh pi time Public Holiday k...best2

any suggestion?atau ada sape2 nak kongsi cerita?

8 comments:

Noor Izmaliza said...

tak penah beli sbb tak suka bercuti hari bekerja ....

mama tisya said...

murah tu..biasa tgk prmo paling murah pn rm180

PinkUmmi said...

murahnye

aSmiDar said...

Mcm bes je kn..tp tkt bla dh pg mcm2 xpuas at..ape2 cuba duly?
br tau...:)

aSmiDar said...

Best...

Eliss Mie said...

susah nak pegi weekdays kan, hubby eliss lak tak banyak cuti tahunan.

juelee said...

best.. jue dulu beli kat mydeal.. ada jue share kat blog pasal short gateway ktorg gi sini aritu

Masya said...

suami dah bookingkan pakej ni.. kami pg 23 januari.. harap oklah sebab ni kali pertama hubby booking mcm ni.. sebab nak melayankan anak punyer psl...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.