Followers

Thursday, November 22, 2012

♥ Holiday.....Any Idea? ♥


Last minit planning...
semalam Princess cakap kat daddy nak tido hotel
so daddy selaku menteri kewangan kami...dah setuju untuk kuarkan budget bercuti
tapi masalahnya tak tau nak pi mana...
now musim hujan...then our AL pun dah habis tinggal saki baki yang sikit je...

so kalo nak pi bercuti pun hanya takat sabtu ahad je la...
nak pi jejauh takut tak berbaloi plak dengan 2 hari je...
mamy teringin nak ke Johor...tapi 2 hari tak cukup rasanya....

tengah godek2 agoda.com cari destinasi yang sesuai...
any idea kengkawan?

ok soalan teka teki ari ni:

Tarikh Lahir Balqis?

tinggalkan jawapan kat entry ni...terbuka untuk follower, yang dah pernah menang tak leh join k...

p/s mamy dah pos hadiah untuk semua pemenang kuiz b4 this...this week leh dapat k...
p/s cuti sekolah hotel mesti penuh punyer kan.....nak cuti2 time weekend plak tu 

9 comments:

mummy_ayu said...

sama la..Ayu pun nak bawak Ian & Iris jenjalan tapi tak tau nak gie mana plus school holiday takut penuh...and daddy pun busy jer..tak tau la..

eyeyou said...

13 okt 2007

Saya Disini said...

comeinye...

Mrs. K said...

hello kitty town. die dalam bangunan kan? so tak payah risau hujan ke hape.. huhuhu

JaSSNaNi said...

hello kitty mmg sesuai dgn gigirl.. :)
>> 13/10/2007

PinkUmmi said...

birthday Balqis 13 Oktober 2007

iZzaH faRahaNa said...

13 Oktober 2007... (~_^)

Nana said...

kita xde oliday dah
xleh nak jalan jauh2
baru2 ni kena jaga2 skit kan
dok umah je la

ieyda said...

ieyda dah terima hadiah tu, TQ so much.cute sgt

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.