Followers

Tuesday, November 20, 2012

♥ Kronologi Balqis Admitted - Request From Orang sakit ♥

Date ari ni 20112012

 hari ke 2 kat sepital anak dara dah borink tak leh nak kemana2
playground sepital under contruction so tak leh nak main
lagi la anak dara bertambah borink....

dah lama anak dara request nak "Baby Alive"
dan akhirnya daddy tunaikan permintaan balqis... 


set "Baby Alive"....we all sempat berlari ke Toy Ur Us Ikano pi beli jap
balqis tinggal dgn Atok & opah jap...
mula2 igtkan regenya around RM90 cmtu...so igt mamy nak belanja balqis la
tapi sekalinya belek punyer belek RM169.90
erk....tertelan air liur jap....berpinar2 kepala tengok rege
terus passing kt daddy soh bayar.....
tak sanggup nak bayar rasanya...

Toy Ur Us tgh sale so beli Rm150 ke atas dpt Rm20 voucher


then daddy soh beli kerusi ni skali....RM39.90


ni la rupa Baby Alive kegilaan balqis
asal pi Toy Ur Us mesti pi melawat Baby Alive dia
tapi mamy cam biasa la kedek sikit mmg tak kan beli punyer....
daddy la slalu jadi mangsa kena belikan...


baby ni mmg leh cakap...rasanya dalam 30 patah perkataan dia leh cakap...



mamy & Baby...tak habis2 bagi susu...
Baby ni pakai diapers...kalo minum nanti terus basah diapernya
baby ni pun leh makan....ada makanan khas untuk baby ni...


tak tau la ape yang seronoknya Baby Alive ni
sepital pun dah macam rumah sendiri k....
bersusun menan melepaskan borinknya....


kuar sepital paw mamy beli stroller baby dia plak k...


p/s tengah sayang usung la ke sana sini...dah tak sayang esok lusa terdampar la baby ni..
p/s seriusly kalo mamy yg kena bayar mmg tak dapat la menan ni k balqis, mamy cari yang paling murah je k...tapi daddy yang bayo...mamy tak kisah....

6 comments:

Imaan09 said...

ya ALLAH mahalnye anje.. nak adik ni balqis ni..hehe..

mummy_ayu said...

wah....jgn kata Balqis..Ayu pun nak mainan baby alive nie..nasib Iris tak mintak mainan nie..memang mahal tapi comel..

JaSSNaNi said...

hmmm.. kalau dah sayang anak kan.. nak anak cepat sembuh.. ni la mama/daddy watkan.. tak kesah kalau duit melayang sikit.. janji anak ada semangat utk sembuh kan.. :) duit boleh di cari.. kasih sayang tiada pengganti.. :)

Nafira usof said...

hehehe.. nasib daddy tolong bayar.. hehehe

Eliss Mie said...

my nuha pun dah lama request ni.hahaha. buat tak dengar ajer :p dah ada satu baby tapi bukan baby alive la. menangis bila kena tekan ;p

PinkUmmi said...

bukan main seronok lg dpt Baby Alive ye Balqis

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.