Followers

Monday, November 19, 2012

♥ Kronologi Balqis Admitted TMC Part 2 - Our Room ♥

Penginapan 5hari 4 malam
Our Room...


Our Room
yang besaq luas + selesa....


ni katil tido daddy k...


ni meja cam nak bekerja plak...


toilet...tersusun dengan we all punyer sabun
cam nak duduk lama je...


toilet....bersih + luas....
ada air panas sekali...


jom tengok sebahagian dari menu yang ada...


cam biasa every day akan diberikan kertas untuk menu esok...
so leh pilih nak makan ape...

nasi menu ari terakhir ni adalah yang paling heaven & sedap
Kari ikan tenggiri....mabeles la...
slalu makanan sepital tak sedap sangat kan...






ok la...makanan so so je ye la untuk ornag sakit kan
tak de la masak sesedap mana pun...
tapi still leh telan la...

sehari makan 4 kali...pagi, tengahari, petang & malam...

5 comments:

PinkUmmi said...

dah macam kat rumah sndri je..hehehe

Liza said...

Boleh naik kilo gak tu kalau duk lama. hehe.. Balqis dah sihat?

eima said...

klu bayar pun sama je ....mmg heaven jugak kan ... tp seb baik guna insurans/panel

rasa check in hotel kan kan ....

Zie said...

review penginapan kat ward ... heheh semoga balkis cepat sembuh yer.... sakit apa pulak.. jap nak tengok entry lama...

Zura@Iwan said...

wahhh...mcm duk hotel spetal ni kan..best kalau duk satu bilik...

alhamdulillah balqis dh sihat..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.