Followers

Friday, November 23, 2012

♥ Muka Anak2 Kita Bila...................? ♥


ni realiti muka dak balqis mengikut hari....
ha ha ha bukan muka balqis je...mood mamynya pun sama...
kalo tau dah ari Jumaat sure senyum2 je sbb weekend leh pi jenjalan
tapi bila masuk malam ahad...mula la moody sbb tau esok mamy & daddy dah kena keje...

p/s kengkawan camtu gak ke?

4 comments:

Nad @ MamaZN said...

Bukan anak2 je ni..
Mak pak pun sama je... =)

Aisyah Husaini said...

same je mamy balqis he he bowink je bila dah ahad malam tu :(

adianiez AIDA said...

apa pun muka diorang, tetap kena gomol dgn ibu puas-puas!!! :-)

eima said...

HAHAHA AKU RASA SMUA ORG KOT

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.