Followers

Friday, November 16, 2012

♥ Peberet Adam & Hawa ♥


ni bukan citer adam & hawa ye
tapi nak kasitau peberet kaum adam kalo pi shopping kompleks...
kalo tak singgah tak sah, smlm kami pi The Mines
dah lama tak pi sini, so semalam sesaja jenjalan...
kalo tau ACE Hardware ni ada kat sini, mmg bwk daddy pusing jalan jauh jangan bagi lalu depan kedai ni...adei dok kat sini je dah dekat 2 jam...
tak de la beli banyak menda pun...daddy mmg suka dok nengok barang2 yang ada...

antara kedai lain yang daddy suka...kedai aksesori kereta, bahagian2 IT...
kedai2 baju sport....kami dok luar la tengok daddy dok survey2...

husband kengkawan pun sama gak ke?

p/s esok nk pi mana ye, malam tadi daddy dah tanya esok nak pi jenjalan ke mana...mcm baik je moodnya nak bawak pi jenjalan...Any suggestion tmpt2 yang best...ada tak shopping kompleks yang baru & best?

5 comments:

PinkUmmi said...

bikin suspen aje....

Nieyl said...

hihi~same la ngan husband nieyl pun akak...lagi2 klu de kedai toys...wah!mengalahkan budak2...die suke tgk kete....:)

eima said...

org laki mmg cam tu napsu diorg 2 je ...selain kereta,moto bagai tu yg lg stu tu je ... mudah tp complicated

Aisyah Husaini said...

ha ah same lau pi the mines ni husband mesti nak tuju tempat ni lame2 ha ha poning mak ni

Nana said...

sila ke paradigm mall
masuk payless shoe source tgk kasut budak & ngan budak mesti gila hahaa

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.