Followers

Monday, November 5, 2012

♥ Peberet & Tak Sah - Soalan Teka Teki Menang FM @ Key Chain ♥


Kalo pi Shopping complex...nampak je orang nak bagi trial minum...
balqis sure nakt ry punyer, kecuali air gas
balqis mmg tak suka minum air gas dari tecik sampai sekarang
mmg tak pernah minum pun, didikan dari tecik lagik...
see sanggup tunggu promoter tu bancuh air millo...
kusyuk dah cam pegawai kesihatan dengan tangan letak belakangnya...
promoter pun kesian tuang la penuh2 dalam cawan, slalu kalo tester ni kan 
dia bagi separuh je...


la ni pun dah tak takut dengan maskot...
sbb dia dah besaq & dah tau dalam maskot tu ada orang
balqis sendiri pergi kat maskot tu soh mama snap2 pic
siap peluk2 maskot tu lagi...suka sangat2 dia...

anak dara kuat melaram...kalah mamanya k...

ok minggu ni dah start kuiz FM & Key Chain kat blog mamy ni k...
soalan semua senang2 je & berkaitan dengan entry2 b4 this...
sape pembaca tegar sure leh jawab soalan kuiz...
tetapi sape2 yang nak join mestilah menjadi follower blog mamy terleby dahulu
then sape jawab paling pantas & tepat leh pilih FM @ Key Chain yang kengkawan nak...
FM & Key Chain akan di pos setelah tamat kuiz yang terakhir...pakai pos biasa je k...
tapi sebelum jawab harus komen kat entry kuiz k...
kuiz akan diberikan pada penghujung entry...

Soalan pertama berbunyi:

Apekah warna peberet Balqis?

tinggalkan jawapan anda & hadiah pilihan anda dientry ni k...


pemenang akan diumumkan esok....

1st line Key Chain From MELAKA - 5 pieces
2nd Line FM From PULAU PANGKOR - 3 pieces
3rd Line FROM PORT DICKSON - 3 pieces

29 comments:

syawalsimpsons said...

seronok tgk balqis dah x takut maskot...sue teka balqis suke pink....sue pilih ikan pink la..kikikik

ieyda said...

kaler pink...

aEn+aReaL=Ryan said...

Salam..pink kot..hihi

Fieda said...

pink :)

Fieda said...

pinky...:)

eyeyou said...

of coz la PINK!!

imaninarafizal said...

warna pink....FM Melaka

Nieyl said...

Pink.. :)

Nafira usof said...

gegel mesti minat warna pink..:)

Nieyl said...

tertinggal lak hadiah pilihan tuh..hehe~ PINK ~nieyl nak FM kapal tuh..hehehe~

Nana said...

pink

hayatunfadzila said...

Assalamualaikum...

Rase2 aqish suke warna pink kot..bayak baju yg dipakai kaler pink n headband dia pun kaler pink...

kalo jawapan saye betui..teringin nak FM bulat kaler biru tu...comel je nampak..

aanie said...

siap pakai gaun tu....comel je...


warna feberet balqis pink kot....:)

Mar 012-2996074 said...

nak joint,

for sure color feveret balkis is pink.

kalu ader rezeki nak fm dr pangkor yer....

thank you.
Mar

Nad @ MamaZN said...

Kaler pink

Adiah pilihan : mana2 fm pangkor

Eliss Mie said...

semestinya pink :) peminat finkkk tegar :p
nak fm :(

Mama Mya said...

Alamak ingat2 lupa... Pink ker purple...

tapi rasanyer purple kot...

noorzie said...

Salam..sy try join ye kak..

Apakah warna peberet Balqis?
Jwpn: Pink @ Merah Jambu

Saya pilih FM dr Melaka...

TQ :)

Ina Hashim said...

PINK?

lieya said...

nk joinnnn,rsa smpt lg x ni..huhu..

Warna fav.balqis: Pink

Saya pilih FM dari Pulau Pangkor sbb x pnh g sna lg...

TQ kak :)

eil said...

join...hrp2 ada rezeki ^_^

Apekah warna peberet Balqis?
Pink

Pilihan FM dr Melaka...thanks

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ said...

balqis pinky girl !
suka kaler pink ...

hadiah pilihan - FM from Pangkor .

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

color peberet balqis...sah2 la color pink kn...
suka tgk yg kapal layar...huhuhu

Fieda said...

pink

mummy_ayu said...

confirm2 la warna perebet Balqis~PINK
jawapannya ..PINK..kan?
kalu betul & menang..nak FM
ma acih!!

Zura@Iwan said...

alamak..tlmbt jwb ke ek? huhu...

balqis suka pink...

nak FM frm port dickson..

MamaBalqis&Faiha@ZaJ said...

Pink

MamaBalqis&Faiha@ZaJ said...

Nk fm pulau pangkor

✿MisS NadRAH♥ said...

Salam..sy nak cuba..
balqis minat warna merah jambu..=)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.