Followers

Wednesday, November 28, 2012

♥ Promo MURAH - Percutian Jan 2013 ke Gold Coast Only RM150 instead of RM664 ♥

Alhamdulillah sempat jugak grab promo semalam
gigih dengan colleague dok booking 
mari2 booking ada lagik available....


orang lain tengah gigih nyiapkan keje
we all gigih membooking
mula2 tak berapa terpengaruh sangat la...
tapi mamy & colleague mamy mmg kaki bercuti
masing2 ada anak kan...mmg suka bawak anak pi jenjalan
so semalam citer kat dia, then terus bukan website
terus sama2 booking...terpengaruh dengan dia la ni...

promo yang best harap2 tak mendukacitakan lah...
dapat bilik besaq lagik...
mula2 baca T&C dia kata leh pi weekdays sahaja
so kami masing2 pilih tarikh la...
then masa nak booking tu....


akan kuar calendar ni untuk kita pilih room yang avail untuk tarikh2 yang ada...
sekali tengok...dia dah block semua date weekend
so mmg tak leh nak booking la k...tak leh nak tekan button booking tu pun...
so we all tengok calender...eh2 time PH leh booking la...
27hb tu kan Thaipusam...ari ahad plak tu...then senin sah2 la cuti carry forward...
leh booking plak tu date tu...dia tak block...
kat gambo tu block sbb dah fully booked k utk 27 Jan...
masa we all booking ada dalam 16 bilik kosong...maybe ramai yang tak sangka & perasan pasal PH tu...mamy mmg tengok calendar siap2...

(ni latest avail mamy tengok pagi ni punyer)


then ni plak bulan Feb...time Chinese New year pun still boleh booking
dia block weekend je k...
untuk PH chinese new year...dah fully booked jgk


(ni latest avail mamy tengok pagi ni punyer)


bulan 3 tak banyak yang fully booking sbb tak de PH...
ni latest avail bilik yang mamy check pagi ni..
time school holiday pun leh booking k..


(ni latest avail mamy tengok pagi ni punyer)

wiho....dah dapat pengesahan & voucher number dari Street Deal...
leh la call hotel arini nak confirmkan date...
nak pilih bilik either ngadap Laut, pool @ hutan...
tapi kalo tak nak confirmkan tak pe gak...cuma nanti dapat la bila mana yang ada
tapi masih leh tukar date bagi yang lom wat confirmation dgn hotel
 tak susah sangat la beli dengan Street Deal ni...
cuma nak tunggu voucher number tu lambat sikit, sbb ramai yang booking kan
date yang kami pilih tu sure ramai orang time tu kan...

rasanya jarang2 ada promo yang leh booking PH
slalunya diorang akan block PH & Weekend & School Holiday... kan...

ni calender 2013...see 27 Jan 2013 PH Sunday...carry forward to senin...
so tak payah nak amik cuti...leh simpan cuti tu...


theme park dia...pecayalah k...balqis sure main yang sipi2 je...dasar budak penakut...hu hu...


ni contoh bilik, leh pilih nak King Size bed (changeable to 2 Single Beds) and a private balcony,


• Buffet Breakfast 
• Buffet Dinner 



Private Bath & Jacuzzi 



cuma promo ni untuk 2 person je k
so anak kena top up sendiri...
sehari ada 30 room je yang dia wat promo....
tapi bagi mamy still murah lagik la...sbb untuk budak kos nya tak mahal mana pun...
demi anak kan ape pun sanggup yang penting anak happy...

so kalo ada yang nak booking leh klik2 link bawah ni k


p/s sape lagik yang ada beli date sama dgn mamy....leh la gather2 rasanya Zety beli date yg sama...
p/s tak sabo nak pi...28 December 2012 ni kami tido hotel jugak...hotel 5 bintang lagik...

13 comments:

Karisma Izzah said...

best nya!!! nanti nak tanya hubby dulu...

taufikmaria said...

cop2 haha.. kalo bwk sorg budak umor setahun lapan bulan camtu bese cas berapa?

Nad @ MamaZN said...

Kami pegi utk kali ke dua

Anje Mamy Balqis said...

karisma: sila tanya kalo lambat takut habis

Anje Mamy Balqis said...

taukifmaria: rasanya below 2 years FOC...semalam mcm terbaca T&C dia..

Anje Mamy Balqis said...

Nad" o ye ke...nad beli sama date denagn ejan kan...

Mama Zharfan said...

emmm bab2 nak pilih date tu susah sbb my hubby jenis payah nak dpt cuti...sabtu plak dia keje half day...

Nieyl said...

hamboi2....

SyaNa said...

rasa nye member kite pn book date yg sama 27 tu
kami gi sekali
nnt bleh la roger2 ye
hehee posing tepi pool ramai2

alin azlinda said...

MMY Balkis: nak tanya...biler dah buat payment n dah dapat confirmation payment..kiter kena tunggu plak voucher no ek? pastu baru kol hotel untk wat comfirmation tarikh n bilik? boleh bitau kiter..sebb ni 1st time buat dgn street deal. tq

alin azlinda said...

mmy balkish, nak tanya...
lepas kita dah dpt confirmation payment..kita kena tunggu no voucher plak ek? pastu baru bole kol hotel utk buat confirmation bilik dan tarikh yer? boleh bitau.ni 1st time buat ngan street deal..tq mmy balkis.

Anje Mamy Balqis said...

alin azlinda: tunggu dapat vou number, tapi now x payah call hotel...date tu mmg dah direservd kn utuk u...

alin azlinda said...

ok.terima kasih mmy balkis..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.