Followers

Wednesday, November 21, 2012

♥ Rumah Terbuka Hubby Suzie With Shaheizy Sam ♥

Untuk perbukaan kata...nak ucapkan Jutaan Terima kasih pada Suzz sbb sudi jemput mamy join
sebenarnya event ni rata2 undangannya comper2 contest yang dah pro2 punyer
tiba2 plak terselit mamy yang tak berapa comper ni kat dalam majlis
happy sangat2 walaupun masa mula2 tu agak blur2 la sbb tak kenal ramai sangat pun
ternyata mamy bukan comper...tadi ada gak yang mamy kenal sbb mmg add FB diorang...

we all sampai lambat sikit sbb pagi tu ada hal MIL datang rumah then kena passing beton ke rumah kakak ipar plak...so kena follow daddy la, then daddy tak dapat join sbb ada hal dgn kawannya
tapi sib baik la asyu balqis leh teman mamy pi...
tercapai jugak la hajat nak join event suzz ni...


Rumah terbuka Rohisham diraikan oleh Sam...
sesi photoG dengan tuan rumah...


time ni ada games...
Aji boy @ haikal @ raykal pun ada time ni...


yang menang team Sam...so pastu acara penyampaian hadiah...



sesi bergambar...yang pompan tu mamy tak kenal sangat
pelakon baru rasanya


balqis on that day...agak moody sikit sbb sibuk nak belon k...


ppastu ada sesi teka teki berkaitan filem Aji Boy...
Dania princess Ezna salah seorang pemenang on that day
Dania sama sekolah dengan Haikal a.k.a Ajiboy


pastu ada acara tiup belon untuk kkanak2...


then b4 that ada acara untuk kaum bapa
then lepas tu untuk kaum ibu plak...



then lepas tu sam wat ucapan terima kasih untuk semua tetamu yang hadir


Sam & Haikal Family...


Balqis with Sam....suka gambo ni...


balqis with Haikal...terblur plak gambo time ni


best friend 4 ever
Ezna, Ayu Rafikah, Suzz & Mira.....


masa baru sampai tu orang pertama yang mamy kenal & nampak
adalah Nana & family.....
Mia 4 years....balqis 5 years tapi mia lagi tinggi dari balqis...& more matured than balqis... 


bergambo dengan tuan rumah...berseri2 muka tuan rumah on that day...
serius cantik baju suzz  from Vietnam punyer kain right
tiba2 mamy ikut tema suzz plak purple colour...


lepas habis semua acara...time kami bergambo sampai lebam plak...


Asyu with Balqis


we all berempat...suzz mamy dah jumpa 2 kali...ramah tamah orangnya
Ezz baru 1st time jumpa...Ezz soft spoken...


cer teka cer tea sape ni?
ni la Dania anak Ezz...pemalu orangnya...tapi suka senyum like mother like daughter
Balqis with Kakak Dania...


mamy bersama sam...dalam gambo je k...tak sempat nak snap2


himpunan semua comper kecuali yang baju purple blah kanan sekali....
ramai sangat cameraman tak tau nak tengok yang mana satu
tu yang mata semua menilau2 tengok camera sana sini


akhirnya anak dara dapat belon...
kasi peluang dia nak posing kat stage suzz ni








balqis kat red carpet....


time ni dh nak balik...

seriusly have fun sangat2 mmg heaven sbb tak pernah lagi ada gather kumpulkan semua comper2 hebat
suzz 1st time wat kot...slalunya gather2 untuk blogger je kan...
tapi Alhamdulillah tak sangka dalam ramai2 comper terselit jugak nama mamy untuk jadi tetamu
pada hari tu...TQ sekali lagi Suzz & Family... 

 sangat suka & seronok dapat jumpa ramai blogger walaupun kejap
tapi kenangan tu yang best...
dah 2 tahun tak de sape organize untuk blogger fgathering cam b4 this
mamy teringin nak organize...tapi perlukan AJK jugak nak laksanakannya
bukan sennag nak organize sesuatu majlis kan...


gambo ada yang copy from FB Nana & Ezna....

7 comments:

Mama Zharfan said...

tq anje sbb dtg :)
muka me berminyak2 heheh

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ said...

wahhhh comper2 ..hebat tu hehehhe
rezeki dapat pi majlis cam ni kan best je

PinkUmmi said...

wah bestnye ramai comper yg dtg kan

Nafisa81 said...

waa..seronoknya..

Nana said...

tak dan nak update lagi esok baru update hehee

yumielufya said...

waaaa..bestnya dia dapat berada di sana..kita tak dapat pergi sbb dok jauh di KB..Balqis lawa sgt2..

mamalieyna said...

Waa..meriah..rajin tul anje ke prog cenggini.. ada peneman kan..

Pssst peknen ke, tak ngaku2x lg nih..hehe..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.