Followers

Wednesday, December 26, 2012

♥ Baru PUAS Hati Daddy!!!! ♥

last 3 week belinya pun...baru nak citer...bukan "baru nak citer" tp "itu pun nk citer"
kisah beli kabinet kasut....daddy beli pun tanpa tanya mamy dulu k
that time daddy cuti...isu kasut bersepah ni dah lama sesangat daddy hangin
tapi mamy wat dunno je...ha ha ha...
last2 balik keje tengok dah ada rak kasut baru
mak ai tinggi giler...10 tingkat semuanya
daddy siap cakap kalo tak muat tak tau la...simpan dalam bilik je semua kasut...ha ha ha
perli nampak...rak kasut lama wat tempat simpan selipar...


tapi yang sebenarnya kasut mamy tak banyak mana pun
2 tingkat je kasut mamy
kasut daddy pun 2 tingkat 
haq tingkat bawah yang mewakili 5 stage tu & 1 stage blah atas tu.....
semua dimonolopi oleh Balqis
jangan tak tau, anak dara ni punyer koleksi kasut lagik banyak dari mamy & daddynya...
we all berdua baru 4 tingkat
dia sorang dah 6 tingkat, bayangkan 1 tingkat tu berapa kasut leh susun
kalo kasut size balqis ni....ha ha ha...
balqis now dah pandai shopping kasut k...

pi jalan2 dia bukan kabinet pilih kasut sendiri...
mamy yang sebenarnya suka belikan untuk dia...
mamy ni mmg keje banyak berabih duit untuk balqis la...
nafsu untuk diri sendiri mmg kureng....sejak dah ada balqis
lagi plak sejak dia dah meningkat dewasa ni...
mmg jadi "mangsa fesyen" la anak dara ni....
dah mamynya tak boley nak berfesyen dek kerana daddy tak bagi
so macam2 gaya kasut la dak balqis ada....this week kena kemas baju+kasut & barang2 lain
nak pi dermakan kat orang yang lebey memerlukan...

p/s bak kata daddy, lagik besaq rak kasut, lagi banyak pulun beli kasut ek...la la la la la...
p/s baru puas hati daddy

10 comments:

Mama Zharfan said...

heheh i suka rak kasut yg tinggi2 mcm ni..kat umah ada satu ajer tu pun dh penuh ;)

MrS. F!zA said...

anje mmg pndai gayakan balqis..suka nau tgk fesyen balqis..ssuai plk tu dgn wajah balqis ala korean tu..hehe..

kita pon nkkena cri lemari kasut..pnuh lam blik kasut smpn lam kotak..hehehe

mama ila said...

wahhhh...balqis punyer kasut 6 tingkat yer? banyaknyer.. =)
salam kenal..follow sini =)

Eliss Mie said...

balqis yang banyak kasut yer. kena bagi adik cepat laa nampaknya , baru x shopping utk balqis jer.hehehehe

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ said...

hambekkk kekekke tinggi rak kasut ddy mmg pandai kekekke ..

Sya Kiffli said...

memang besaq rak kasut tu...nampak kemas kalo ada rak kasut kan

Zie said...

besar tuh hehehe

Chekgu Azrine said...

Balqis blh geng ngn auntie...hehe

Lily@MamaZaraZareef said...

mamy mmg pndai fesyenkan balqis..suka tgk gaya2 die..=)

Zura@Iwan said...

tudia almari kasut tiggi deh...ok la tu....puas hati..kemas la kan..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.