Followers

Wednesday, December 26, 2012

♥ Boley Reserved Rupanya ♥

Last week mamy pi Padini kat opis mama ni yg kat Ikano tu
mamy beli suar untuk balqis
now balqis dah kurang pakai jeans
mamy bagi pakai suar slack camni plak...
mamy beli size 5years...
nak cari yang skinny tak de la plak
dalam Slim Fit je....


balik rumah soh anak dara torai sekalinya besaq la plak...
adei mamy confuse kalo bab beli suar anak dara ni
size mesti kurang dari umur sebenarnya...
so kena tukar size la nampak gayanya

then mamy pi Padini
tapi lupa la plak bawak suar nak tukar tu
then tengok2 tinggal sehelai je size 3 Years...
adei risau plak takut tak sempat nak tukar dah habis stok
so mamy tanya promoter camne nak tukar size 
mamy lupa bawak baju, then size yang mamy nak tu tinggal satu je...
then promoter tu cakap leh reserved...


dia bagi resit ni untuk reserved...
mamy mmg tak tau plak leh reserved 
rupanya kalo kita kenan mana2 baju leh reserved dulu untuk 3 hari
kalo nak tukar size leh reserved sebulan...
sebab T&C tukar barang dalam masa sebulan
dengan syarat jangan cabut tag & kena bawak resit...

so arini time lunch nanti jalan kaki pi Padini jap tukar size...

p/s mamy baru je tau...he he he orang kampung sungguh...orang lain dah lama tau...

12 comments:

syawalsimpsons said...

bestnyer

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ said...

hahahha anje kita pun baru tau bila tgk n3 ni kekekek .. sama la ngan kyra beli baju atau suar sure bawah setahun dr umur dia ..kurus sgt

Pink Lavender said...

owhh...baru tahu juga...tq... :)

SyaNa said...

hehee kite pn baru tau ni
:-)

lawa kaler kuning tu
trend skrg ni kaler terang2 gini kan

Zura@Iwan said...

anje..kita pun br taw..lgpon kita ni lg la jarang nk shopping kt tmpt2 gini..hehe

Mimie said...

hehehe....siap boleh reserved erk

Nieyl said...

ari sabtu nieyl sempat masuk kat padini kat melaka...de sale gler2..tapi x sempat nak rembat satu..hihihi~

mummy_ayu said...

ah ah.....Ayu pun baru tau nie..boleh main reserved2 plak...nasib Anje share kat sini, lain kali..kalau apa2..leh la kita reserved gak..good info..tq for sharing!

aSmiDar said...

best la g2..huhu

Nana said...

owh baru tau
suke gak bli jeans mia kat padini
suke yg skiny jeans tu

Yus Yunos said...

Oooooooo... boleh reserve erk? x tau pun!

Eliss Mie said...

tak tahu jugak lagipun x pernah beli kat sini :p

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.