Followers

Friday, December 7, 2012

♥ Food Testing For Annual Dinner @ One World Hotel ♥

Ariba ariba andre2...yiha...
tahun ni Tema our Annual Dinner
"WILD WILD WEST"
ala2 kekoboian...adei jenuh nak cari custom ni...
lom cari lagik sampai ke sudah, weekend ni aru nak cari kot....


Jumaat minggu depan pur Dinner
cam pelik kan wat dinner time weekdays...
company mamy ni tak suka wat time weekend
sbb tak nak ganggu "weekend bersama Family"
so wat ari koje...Jumaat depan semua balik half day
malam tu ada Dinner....

b4 that we all EE committee kena pi testing makanan dulu...
rasa sedaoa @ tak, memenuhi selera tekak atau tak


ntah sape punyer idea la Wild Wild West menu ala2 chinese food ni
langsung tak kena gaya...koboi pakai chopstick 


on that day...kami dihidangkan dengan 11 menu makan & minum...


mamy tak ingat ape namanya ek...tau makan & bagi komen je... 



ni sup ala2 vege gitu..


ni ayam...goreng ape tak tau...tapi mmg tak pedas langsung
kata chinese food kan...









air ni sedap...tuang dari tin je kot...








secara keseluruhannya...we all say "NO"...kalo mamy mmg tak memenuhi selesa tekak la
sebab chinese food kan tak pedas...mamy peminat makanan pedas yg tegar....

then akhirnya we all decide tukar menu from chinese food ke Western Food
baru la ada kena mengena dengan Wild Wild West...

kenyang makan on that day....beratus ribu nak nempah makan2 ni semua...
hope segalanya yang dirancangkan berjalan lancar...Aammiinn.....

2 comments:

Nieyl said...

amboi...ala-ala koboi yea..x sabar nak tgk custom mamy balqis nie..hehe~

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

sama la x berapa minat la mkn menu chinese food ni, wah western sedapnye..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.