Followers

Thursday, December 20, 2012

♥ Hasil Rembatan Aeon JCard @ 1 Utama ♥


nak jugak panggil Jcard....
semalam lepas habis keje terus berdezup ke JJ 1 Utama
perh ramai giler orang, sampai jumpa my Big Big Big bos kat JJ
lawok tol la, dah la time nak balik tu tgh rushing2 leh plak big big big boss mamy tu panggil
nak tanya pasal salary b4 dia approved kan
pehtu leh plak jumpa dia kat JJ...ahak...lawok2...

so semalam sempat la merembat beberapa barang
Alhamdulillah la belum gaji lagik
kalo dah gaji mau lagik rabak jawabnya...
tak baik amalan membazirkan duit di shopping complex ni...

mamy beli comforter je yang banyaknya pun
dah murah giler RM99 satu siap dgn bed sheet, rege asal RM500 lebey ni haq tebal 380 punyer
mamy beli 4 sekaligus, 2 untuk mamy then 2 lagik untuk my mom & MIL...
then dapat FREE bantal 6 pieces 

yang haq gantung 3 plastik tu untuk anak kesayangan la...ape lagik...
tapi later citer k ape bendanya...nak meeting dah ni....

p/s sape pi Jcard semalam?

11 comments:

Nad @ MamaZN said...

Dh la beli time tgh murah dpt free bantal plak
Mmg heaven btul! ;)

Mummy Damia said...

wah shopping sakan... bulan ni wa dah bagiskan duit kat aeon tike kat ioi puchong... so ou punye jcard kene lah tahan je....

eima said...

mls nk bersesak .... seb baik tak de keperlua nk pi shopping ...

Chekgu Azrine said...

aiyoo..xdan nk gi..bestnya dia dpt shopink..

JaSSNaNi said...

wow... betul2 berbaloi.. best tul j-card day ni kan..

JaSSNaNi said...

wow... betul2 berbaloi.. best tul j-card day ni kan..

Mimie said...

byknye shopping

Nana said...

soping time jcard mmg berbaloi
time tu la nak pulun set comforter yg mahai2

SyaNa said...

wahhh lama x gi Jcard

Eliss Mie said...

mak aihhhh..sakan shopping yer :)

mrs complaint pot said...

brand apa yang mamy beli dapat bantal free tu? nak beli jugak!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.