Followers

Thursday, December 6, 2012

♥ Jawapan & Pemenang Teka Teki ke 7 adalah ♥

Tamatlah sudah sesi teka meneka...
TQ pada yang sudi teka2...just for fun je ni nak ngabiskan FM & Key Chain yang ada...


Jawapan beg sekolah balqis Eliss yang teka dengan tepat...
so lepas tu berangkat ke soalan kedua
Rege beg tu...jom tengok peneka2nya...


Fieda - RM29.90
Fahuna - RM30.00
Ayu - RM69.90
Norazrani - RM69.90
Ya Alya - RM79.90

dan jawapannya adalah.....


RM 119.90 less 10% = RM 107.91


close up sikit....


lagi sikit....

tak tau dimana ekslusifnya beg anak dara ni sampai mahal sangat
rasa cam tak logik pun ada, tapi ada orang sudi bayar go on je la... 
maybe mahal pada brand je kot...
last year we all belikan beg 
leh pakai sampai setahun ok la kan...


Cik Minnie...that time mamy yang belanja belikan beg
rasanya RM59.90 lepas less 20% still under budget mamy la
tapi mmg tahan la balqis pakai beg ni
tak payah nak ganti2 beg baru
padahal mmg lasak giler cara penggunaan anak dara ni
usung ke school & taska...

sebenarnya still leh guna lagik beg ni, tak de sebarang kerosakan pun 
cuma dah pudar sikit la & lusuh sikit setahun guna kan...
wat beg kat rumah je la...

tapi beg kali ni daddy yang bayar...sbb dah over budget mamy la plak...
balqis kat Genius Aulad alat tulis mmg tak payah beli
deme share sama2 je, so kena beli beg je
kasut & sewaktu dgnnya x payah beli, baju cam biasa kena tempah
tapi baju last year ada yg masih elok so continue je sbb susah jugak nak cari kain warna kuning + biru untuk wat baju balqis, budak tecik molek, baju tak de size kena tempah la jawabnya....

so tak de sape yang teka dengan tepat, kita akan postpone teka teki esok k....

p/s anak sorang leh la beli....esok anak dah ramai tak dapek la ek...

3 comments:

syawalsimpsons said...

mahal jugak tu kan

mama tisya said...

bole tahan mhl..kita tk bli pn sbb tisya byk dpt beg time busday

**princess kt paradigm mall tu ada lg kalo anje p weekend ni sbb contest tu berlangsung nextweek sure masih ada

Iela Fazielah said...

standart harga beg skolah anak kalau ori... syafiqah punyer beg sekolah pun harga dia range itu jugak... thn depan punyer beg xbl lagi

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.