Followers

Thursday, December 6, 2012

♥ Jawapan Teka Teki & Pemenangnya Adalah.....♥

Pemenangnya adalah Eliss...
tahniah berjaya teka dengan tepat beg sekolah balqis untuk tahun depan adalah
Beg Cik Dora The Explorer....


sila email alamat & no tpn ke 
damia_nurin@yahoo.com


See beg sekolah balqis tahun depan...
awal2 lagik dah beli sebab balqis kenan sangat
last years lagik anak dara ni mintak beg tarik2
tapi last years tak belikan sebab takut dia tak leh nak bawak
so tahun ni baru beli....


ok Eliss leh pilih hadiah kat atas ni nak yang mana satu
ni je yang tinggal after 5 pemenang b4 this dah pilih & dah terima hadiah masing2

ok soalan untuk ari ni & pemenang pun akan diumumkan ari ni berbunyi....

Sila teka berapa rege beg Dora The Explorer?
Klunya (beli kat Jusco)

sila tinggalkan tekaan anda di entry ni, pemenang mamy akan umumkan petang ni jugak...
so leh teka sampai kol 1.30 petang....

9 comments:

Eliss Mie said...

mengena jugak tekaan kali ni. hr tu sebenarnya eliss duk usha2 beg dora utk nuha kat jusco. berkenan sangat :p hahaha

eliss pilih FM Cameron Highlands tu laa.. sebab x pernah sampai lagi :) nanti eliss email alamat yer :)

Fieda said...

rm 29.90

Nieyl said...

amboi...comey nyer beg sekolah die...

syawalsimpsons said...

tahniah pd yg menang

Fahuna said...

Saya cuba teka :)

RM 30.00

mummy_ayu said...

congats pd eliss..
harganya..rm 69.90...agak2 la

Norazrani Maamin said...

RM69.90

Ya ALya said...

RM 79.90

Mimie said...

tahniah kpd pemenang

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.