Followers

Thursday, December 20, 2012

♥ Meet Blogger @ Ikea ♥

Last week mamy jumpa blogger jauh from Terengganu...
mesti ramai yang leh teka mamy jumpa sape kan lepas tengok gambo boy yang macho ni kan...
mamy jumpa Naa Mama Iqy
dah 2 kali we all planning nak jumpa tak asyik tak menjadi je...
so weekend aritu jadi la planning nak jumpa...
we all gather2 @ Ikea je, sbb on that day mamy keje...


Iqy & Balqis...
balqis malu2 meow masa tu...sbb boy kan...


main sama2...Iqy, Balqis & Naa...
lawok tol bila Iqy panggil balqis Abang...ha ha ha teletah anak2 kan....menghiburkan...



ooppss...katop sikit mulut tu...



Iqy mmg hensem la...kening lebat cam mamanya...
bila deme berdua berdiri dah sama tinggi plak k...
padahal sorang 2 years plus2 then sorang lagik 5 years plus2...
ternyata balqis mmg tecik molek....


skirt kitty2 kesayangan anak dara ni...


tu dia peace from Iqy...



masing2 dah ;etih kan...Iqy suka tol minum air cincau sampai habis setin
balqis plak Lemon Tea...bukan nak minum sgt pun
saja je jeles tgk ornag lain minum dia pun sibuk nak gak...




tak lama lagik dah jadi abang...sure Iqy suka kan...


dah borink main menan ikea, main cik ipad plak...sorang tekan atas sorang tekan bawah...
balqis cam biasa kemana2 pun mmg berstroller k
mmg malas nak jalan anak dara ni, 


& last we all bergambar bersama...
lupa plak nak snap2 kategori bapak2 nya...

hamir sejam gak la we all borak2 kat depan tu...
husband Naa mmg peramah...mmg leh geng dgn daddy balqis...
Naa pun peramah gak, berborak sakan kami semua...
citer pasal anak2 & cuti2 Malaysia...
mmg have fun betul....

mamy suka jumpa blogger at least leh merapatkan silaturahim...
so ada ke lagi blogger2 yang sudi berlaga2 pipi?

Nice to meet u Naa...moga ada rezeki kita leh jumpa lagik k
tunggu kami ke Terengganu next year k....

8 comments:

Nana said...

kita juga xjumpe2 ngan naa ni
nnt la kot satu ari jejak ganu bole calling2 hehe

Kakizan Omar said...

waa.. best kan dapat jumpa jumpaan gitu... :D

Nieyl said...

hihi~untung la...dpt jumpe ngan blogger kan...leh merapatkan silaturrahim...jauh tapi dekat di hati..:)

Chekgu Azrine said...

teringin jgk..pnh jmpa ramai jgk bloggers kt luar..tp xberani nk tgur..haha

Sidratul Muntaha said...

samalah
jumpa geng blogger memang seronok

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ said...

best kan ... merapatkan siratul rahim ..

mamaRIFQY said...

Hhehehee..TQ anje sudi jumpe and bagi hadiah kat rifqy..husband anje pon sgt ramah tamah...

mamaRIFQY said...

tq anje sbb jumpe kite..and tq jugak untuk baju ituu...chanteqqq !! and best jumpe anje..husband anje sgt ramah tamahh

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.