Followers

Monday, December 17, 2012

♥ Offer2 Ikea Ware @ Kiriman Barangan Ikea ♥

Salam & morning semua
oleh kerana opis mamy sebelah Tesco Mutiara Damansara & dekat la sesangat dengan Ikea
ari2 pun leh pi Ikea...so nak offer kot2 ada sape2 nak kirim beli something kat Ikea tu
mamy leh tolong belikan, tapi pastikan barang yang dikirim tu leh dipos
mamy boley tolong belikan + poskan untuk kengkawan...








ni salah satu barnag yang dikirim oleh blogger...
mamy tolong belikan then poskan...
haq mangkuk tu balqis punyer nak menyukupkan korum...


ada sape2 mau kirim...
selain dari pinggan, cawan, mangkuk & sudu ni...
kalo ada mana2 barang Ikea yang kengkawan kenan dan boley dipos
leh la bagitau mamy k...mamy leh tolong belikan & pos kat kengkawan...

leh kirim barang yang leh dipos je k...
nak tengok katalog IKEA leh klik2 link kat bawah ni
http://www.ikea.com/my/en/

kalo nak kirim leh email ke
damia_nurin@yahoo.com


11 comments:

syawalsimpsons said...

cantik la nampak warna warni ni

Nieyl said...

hihihi~comey...warna-warna die..

Kakizan Omar said...

cantik sangat tau.. tak sampai hati nak makan kat dalam tu...

Mimie said...

mcm mcm ada

Mimie said...

cntik2 kaler die kan....

Nad @ MamaZN said...

Bagus la anje ni ;)

farahana said...

waa... bestnye leh kirim2.. hehe.. nnt ana saya bgtau ek.. hehe..:)

Ya ALya said...

Emm xtahu nk kirim apa....t klu ada ya inform k.....tq....magnet tu dh sampai ke

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

bagusnya anje siap boleh kirim2..
lama dah x terjah ikea..

Mama Likha said...

salam kenal :)

oh dh ada set baru yer yg budak2 ni punyer. maklum lah lama bnar tk jejak ikea :)

taufikmaria said...

baiknye hati awak.. suke2..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.