Followers

Monday, December 3, 2012

♥ Shell LegoLand ♥










sape nak snap2 pic kat kete ni kena beli barangan Shell kat boot  dia dengan nilai RM60 keatas
we all tak pi pun, bagi balqis main Lego je....


kete ni diperbuat dari menan Lego...caya tak?


gigih sidara ni main Lego...




main lego ni mmg menguji kreativiti anak2 kan...




patung ni diperbuat dari menan Lego tu...
sangat2 kagum sape la yang buat




tak dapek nak pi LegoLand, snap2 pic kat Shell Legoland pun boley jugak....
jalan2 2 minggu lepas....

p/s ngantuknya ari ni sbb smlm tido lambat....

4 comments:

Mama Zharfan said...

my kids kumpul keta legoland yg dibeli kat shell tu :)

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

wah bestnyer pi legoland..

Jue a.k.a Ibu 2F said...

sweet la balqis..
balqis nak dapat adik ye tahun depan??

mamalieyna said...

hehe..budak2x sinonim dengan lego.. ^_^

balqis nk jd kakak, yeaa!^_^

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.