Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Saturday, June 30, 2012

♥ Baik Punyer......♥

Would you dine here?
Hawaii Sea Restaurant
Via Fascinating Place

p/s tengah sedap2 makan sekalinya shark dapat ngap.....ha ha ha wat lauk terus..

♥ Foto Ekslusif Pernikahan Irma Hasmie ♥











semoga berbahagia hendaknya...

Friday, June 29, 2012

♥ Gambar Irma Hasmie Selamat DiijabKabulkan - Tahniah ♥


Tepat jam 3.55 petang, Redza Syah Azmeer dan Irma Hasmie selamat dinikahkan dengan sekali lafaz oleh bapa Irma Hasmie dengan mas kahwin sebanyak 3 Dinar tunai. Majlis pernikahan pasangan mempelai ini telah berlangsung di Dewan Persidangan Putrajaya dan Irma Hasmie telah diwalikan oleh bapanya dan 2 orang saksi.
Majlis ini telah dimeriahkan dengan kehadiran lebih kurang 400 orang tetamu termasuk rakan-rakan, ahli keluarga dan saudara terdekat.
Pihak lelaki iaitu Redza yang memakai baju rekaan Ezuwan Ismail telah menerima 13 dulang hantaran manakala Irma Hasmie yang mengenakan busana rekaan Hatta Dolmat Couture telah menerima 11 dulang hantaran berupa.
Turut hadir di majlis pernikahan ini termasuklah selebriti Diana Amir, Misha Omar dan Heliza Helmi sebagai pengacara.
Majlis resepsi Redza Syah Azmeer & Irma Hasmie akan berlangsung pada 1 Julai, Ahad ini di MAEPS, Serdang jam 8 malam.

p/s tahniah kepada kedua2 pasangan...

♥ Apakah???? ♥

Di percayai SUV Proton...

♥ Di Telan Mati Mak, Di Luah Mati Bapak....♥

Morning...ditelan mati mak, diluah mati bapak
so nak telah ke nak luah?
ape ke hal nya ni...ok ni semua pasal janji manis mu....
ahak...tapi bukan sengaja k....papa dah tersentap merajuk....
our planning next week akan bercuti2 ke Penang...
mama pun dengan semangat memberi harapan...ok boleh je dan dah siap amik cuti semalam k
dengan confidentnya....sekalinya pagi ni biler tengok balik kalender baru la teringat
sabtu minggu depan ada....




^










^












 ^
Treasure Hunt kat opis mama...
haiya camne leh lupa tarikh treasure hunt ni...
then terus bagitau papa terpaksa cancel....
now papa dah majuk, sbb tak tepati janji katanya...

then papa ajak pi Penang esok...then amik cuti Senin & selasa...
haiya this week dah janji dengan My Mom nak pi SOGO
sbb tu la tajuknya di telan mak, diluah mati bapak...

p/s susah tol kalo orang lelaki majuk k....ahak...

Thursday, June 28, 2012

♥ Inginkan Gaya Trendy & Gorjes? Jom Klik2....♥


Pernah tengok Banner ni?
tak pernah.....jom kita share...
one of my friend kat opis ni suka beli baju online
then dia perkenalkan kat mama website online jual baju yang latest dan mengikut peredaran zaman

antara baju2 yang dijual kat sini 


OutWear
Rompers

 Dresses
 Pants
Top Wears

selain tu ada juga aksesori untuk wanita...
kata kawan mama, ramai juga artis2 beli baju kat website ni...but i'm not sure k...
but baju2 kat sini nice jugak la mama rasa...
rege pun ok2 je...

mama tak pernah beli online...sebab tak berani takut material tak menepati citarasa...
so kalo kengkawan nak cuba beli online leh la ke website nya




kat blog poplook ni ada ramai artis yang menggayakan baju keluaran website ni...

♥ LEGO Land MALAYSIA....Opening 15th September 2012.... Wanna Go? ♥

Pada 15 September 2012 ni, di Johor akan ada taman tema selepas Genting Highlands di Pahang. Umum sudah mengetahuinya iaitu Legoland Malaysia. Lokasinya di Nusajaya Johor. Legoland di Malaysia adalah Legoland ke 5 di dunia.
Semua orang teringin nak pi kalo ada peluang kan....
orang2 Johor untuk la dekat leh pi...
jom kita baca sikit info pasal Lego Land ni


Ni pintu entrance Lego Land...cantik kan....
cam tak sabo je nak pi...


untuk makluman kengkawan LegoLand ada wat sesi Roadshow mengenai Lego land...
leh tengok pic kat atas tu untuk tempat & tarikh RoadShow akan diadakan...
selain tu ada promotion jugak untuk tiket ke Lego Land time roadShow ni..
nak tau berapa harga tiket plak?
jom tengok kat bawah ni plak


Harga tiket terbagahi kepada 3 bahagian...

Ticket Reg. price Special Promotion Price
(For a limited time offer)
Online
(Coming Soon)
1-Day Ticket Adult (12-59) RM 140 RM 96 / SGD 40 * -
1-Day Ticket Child (3-11) RM 110 RM 70 / SGD 29 * -
1-Day Ticket Senior (60+) RM 110 RM 70 / SGD 29 * -

*Single day ticket special promotion can be purchased now at:

Eh camne plak nak pi sana?lokasinya kat mana ye?
jom tengok peta kat bawah ni plak...

Nusajaya is located in Johor Bahru, Johor, south of Penisular Malaysia, near to the 2nd link bridge to Singapore which is only 5 minutes drive away.

kalo nak lebey kepastian leh gak call pihak Legoland 

Service Tel.: +607 597 8888                         
 Service Fax.:  +607 597 8804


ni detailsnya....


ok selain itu ada timing jugak k untuk berkunjung ke LegoLand ni...
untuk warna biru dibuka pada 10pg - 6 petang
Hijau 10pagi - 8 Malam
Mera - tutup k...tapi time School holiday mmg open tak tutup punyer...

ape yang ada kat Lego Land tu?
jom tengok peta kat bawah ni plak

Ini adalah peta Legoland Malaysia. Banyak taman permainan seperti Genting Highlands juga.
ada macam2 taman permainan...Lego land ni sure akan menjadi saingan Genting Highland punyer...




Ni plak plan Hotel LogoLand bagi pengunjung yang jauh & ingin menginap...


hotel tak siap lagik, masih dalam pembinaan, so tak leh nak share info pasal rate hotel
nanti mama dah dapat info mama share kat blog k...


ok la kalo lengkawan yang nak tau lebey lanjut pasal LEGO LAND MALAYSIA ni
leh la pi klik2 ke websitenya


jom ramai2 kita pi LEGO LAND.....

Wednesday, June 27, 2012

♥ Keindahan Itu.... ♥


WW....

♥ My Dear WareHouse Sale ♥


28 June – 8 July 2012

Baby & Children Products Warehouse Sale

Products Offered
Safety Gates
Baby Walkers
Carseats
Cots
Strollers
Bouncers
and more
Time
9am – 7pm
Location (603 8060 6093)
Cuang Cheng Mao Yi Sdn. Bhd.
34, Jalan Meranti Jaya 10
Meranti Jaya Industrial Park
47120 Puchong
Selangor
For more information, please visit:

♥ WW - NEW BE From Nuffnang ♥


Jadila Blog Ikan bilis ni dapat gak merasa BE, cepat2 kasik running pasni leh cash out lagik...hoyey...

♥ WW - BEWARE to Every Body ♥


Sharing Is Caring....

Tuesday, June 26, 2012

♥ Korean Girl - The Best Picture & Moment ♥

Mentang2 la mamanya mmg suka tengok citer Korea...
anak dara ni pun sibuk nak wat stail korea K-Pop....
ni baru gambo pi Jusco Rawang, kalo gambo pi bercuti harus beratus2 keping
mana tak nya gambo balqis dalam simpanan mama pun dah dekat 6 ribu....
kenangan terindah untuk balqis la nanti, dia leh tengok balik gambo2 dia time dah besaq nanti...




Oppsss...terlebey sudah...







see kasut pinky2 tu...
pasni balqis dah tak nak pakai kasut pink tu lagik
siap request nak pakai kasut boots yang tinggi k...
dah pandai bergaya la ni, main order je...




sila abaikan ikat rambut emergency tu,
tup2 leh putus plak ikat rambut dia...pakai je la ape yang ada..















gambo ladybug, burung , pokok tu semua tadi snap2 kat wall Jusco..
sampai dinding Jusco pun jadik k, janji dapat background yang shantek...
kalo pi dengan papa harus kena marah ni, sebab selamba kodok je snap2 dikhalayak ramai...

cun tak background ni kalo wat header?
tak habis2 mama menyenap k,
mama mmg suka bergambo nak suka sangat2 la snap2...

p/s kalo kengkawan tengok la kan, balqis ni ikut muka sape la agaknya ek?

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.