Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Tuesday, July 31, 2012

♥ Alhamdulillah Sharifah Aleya Sudah Berhijab ♥

Pelakon dan penyampai radio Sharifah Aleya dikatakan sudah mula mengenakan hijab sejak 1 Ramadhan yang lalu. Di bulan yang mulia ini beliau mengambil pendekatan untuk berubah, akan tetapi beliau tidak mahu mengulas lebih lanjut mengapa dan sebab apa beliau mahu berhijab.


Selain itu, Aleya turut menyatakan bahawa pihak keluarga menyokong penghijrahan yang beliau lakukan dan menerusi temubual dengan pihak portal murai.com.my, Aleya berkata, ”Alhamdulillah kerana sejak saya bertudung, ramai yang telah mendoakan yang terbaik untuk saya termasuk keluarga dan rakan-rakan. Mereka banyak memberikan sokongan.”


Menurut Sharifah Aleya lagi, Ramadhan kali ini beliau ingin membuka lembaran baru, tambahan pula ini merupakan Ramadhan pertama beliau tanpa suami serta bergelar ibu tunggal kepada dua orang cahaya kembar, iaitu Aza Ameena dan Asha Ameena yang masing-masing berusia 3 tahun.


Namun begitu, keadaan ini langsung tidak memberi kesan kepada dirinya kerana kehidupannya kini lebih gembira disamping keluarga dan rakan-rakan. Selain itu, Aleya turut mengakui beliau akan rasa kesunyian sekiranya tiada orang tersayang disekelingnya. Oleh itu, sepanjang bulan Ramadhan ini, beliau akan banyak menghabiskan masa bersama keluarga dan rakan-rakan tersayang.


Dalam masa yang sama, Aleya turut mengaku masih lagi menjalinkan hubungan yang baik bersama bekas suami, Muhammad Ashraf Aasimuddin.

p/s Alhamdulillah berubah kearah kebaikan....

♥ Coach Burberry Prada Hari Raya Warehouse Stock Clearance ♥


4 & 5 Aug 2012

Coach Burberry Prada Hari Raya Warehouse Stock Clearance

Autumn/Winter 2012 Collection!
Wide selection of NEW ARRIVALS at an ATTRACTIVE price of up to 70% off boutique prices.
Be assured to be spoilt for choices at this event with our latest collection and great variety.

Brands Offered
COACH
PRADA
BURBERRY
FENDI
BALLY
CHLOE
GUCCI
MIU MIU
AGNES B.
LEGHILA’
BOTTEGA
MULBERRY
KATE SPADE
FERRAGAMO
LONGCHAMP
BALENCIAGA
BARBARA RIHL
and many more

Time
4 August (Sat): 11am – 5pm
5 August (Sun): 10am – 4pm

Location
Novotel KL City Centre
Platinum Ballroom
2 Jalan Kia Peng

Info
RM100 voucher for purchase of 2 bags with minimum of RM600 each.
Present this advertisement cut-out to enjoy the voucher.
*T&C applies
Come early to avoid disappointment.

♥ Apakah??? Nyesal? ♥


dah beli rasa nyesal plak...rasa sayang duit plak beli yang mahal2
ape pun TQ to papa sudi belanja k...
nanti mama entreframe handbagnya k...

mama peminat Guess, tapi camne leh terbeli Coach plak....
see komen from anon pasal brand Guess....
tapi mmg semua brand yg glamour2 ni kebanyakannya keluaran dari kilang kat China...

p/s ari ni BZ semalam kan dah cuti, kalo sempat mama BW blog kengkawan k...
p/s kengkawan pernah nyesal beli barang tak?

Monday, July 30, 2012

♥ Anak Jimmy Shanley - Comeynya..... ♥

Tadi tengok anak mawi kan, lani tengok anak Jimmy plak
comey tol la, geram tengok...


Sudah setahun Zahrah Rania Shanley anak pengacara, Jimmy Shanley


p/s semoga menjadi anak yang solehah...

♥ Poney Warehouse Sale ♥


Khas untuk peminat "PONEY"


1-8 Aug 2012

Poney Warehouse Sale

Prices from as low as RM5 …

Products Offered
Apparels
Bags
Shoes
Time
10am – 7pm
Location (603 8943 8380)
13-1 Jalan SP 2/7
Seksyen 2
Taman Serdang Perdana
43300 Seri Kembangan
(Beside South City Plaza)
For more information, please visit:



♥ FOTO Terbaru Anak Mawi & Ekin ♥




Antara foto terbaru anak milik Mawi & Ekin bernama Cahaya Malaika, kini berusia dalam lingkungan 4 bulan. Cahaya Malaika, membawa maksud Cahaya Permaisuriku telah dipilih di atas persetujuan Mawi & Ekin sendiri.
Puteri comel ini telah dilahirkan pada 28 Februari 2012 di Hospital Pakar An-Nur Hasanah, Bangi,  Selangor dengan berat sekitar 2.8kg.


♥ AL Today ♥

Ari ni AL....nak kemas rumah, dasyat tol sampai AL k nak kemas rumah pinyer pasal
dok kat rumah dengan balqis...papa pi keje...
nak kemas rumah ape yang patut....semangat betul
tahun ni kami tak ngecat rumah sbb baru je cat rumah b4 this....

p/s selamat bekerja kengkawan semua....


Friday, July 27, 2012

♥ Selain THE POPLOOK Ada ZALORA.Com - Fesyen Trend Terkini ♥

Entry ni khas untuk sape2 yang suka shopping online & inginkan gaya trend terkini...
la ni website THE POPLOOK mmg tengah glamour di mata wanita (mana yg minat la ye)
tapi ada satu lagi website yang lebey kurang cam THE POPLOOK
yang menjual hasil2 karya terkini & trend terbaru untuk para wanita
yang gemarkan berfesyen...
jom klik2 link kat bawah ni...



rasanya ramai yang dah lama tau pasal website ni
tapi untuk yang masih tak tau, leh klik2 website ni untuk tengok fesyen2 yang ada
ada yang memberi pendapat, kualiti kain di Zalora lebey sedap & berkualiti...
rege sedikit mahal dari poplook
tapi sejauh mana kebenarannya, mama pun tak tau, nak tau sila la beli dulu
then leh tau sejauh mana kebenaran & kesahihannya

la ni Zalora tengah wat promotion baju raya sempena Aidilfitri...


ni untuk pop look plak, menampilkan rekaan ekslusif dari Radzuan Radziwill...

p/s mama tak pernah beli pun, just nak share2 dengan kengkawan je....

♥ LENO Warehouse Sale Promotion ♥

2-5 August 2012

LENO Warehouse Sale Promotion

Buy 1 shoe at RM9.90, buy 2 at RM1 !!
Products Offered
Ladies’ Handbags
Ladies’ Shoes
Men’s Shoes
Men’s Wallet
Kids Shoes
Kitchenwares
Lingerie
and more
Time
9am – 6pm
Location (603 6145 6688 / 603 6145 6683)
LENO KOTA DAMANSARA
Wisma LENO
No.3, Jalan Teknologi 3/1
Taman Sains Selangor
Seksyen 3, PJU 5
Kota Damansara
47810 Petaling Jaya
Selangor.


♥ Erk.....Betul ke??? ♥


Penjual atau pemborong epal yang tidak bertanggungjawab akan 'membalut' buat epal dengan lapisan lilin bagi memastikan epal kelihatan segar. Langkah yang terbaik basuh sebersihnya buah epal yang dibeli sebelum makan.

p/s ada sape2 pernha kaji sejauh mana kesahihannya?

Thursday, July 26, 2012

♥ Hrapan Tinggal Harapan...... ♥

 Dok mengharapkan BE tu kekakl running banyak2
la ni tinggal satu BE je yang berjaya kekal sampai ke ari ni
yang lain semua dah jadi ME
then kalo campur dengan amaun yang terkumpul dapat la RM100++
pastu nak cash out lagik...masuk tabung balqis....

p/s kalo dapat BE banyak2 lagik pun best gak....hu...hu...

♥ FOS Warehouse Sale ♥


2-8 August 2012

FOS Warehouse Sale

Prices from as low as RM3 !

Prices from RM3, RM5, and RM10 …
Products Offered
Leather Goods
Luggages
Ladies’ Footwear
Men’s Footwear
Home Furnishings
Ladies’ Apparels
Men’s Apparels
Kids’ Apparels
and more

Brands Offered
Swiss Polo
B.U.M Equipment
Firina
Chester
Sentini
Dr.Cardin
Santa Barbara
and many more
Time
11am – 11pm

Location
Garden Explore
Landscape 4475
Jalan Prima Tropika 1
Taman Prima Tropika
43300 Seri Kembangan


♥ Kengkawan Camni Ke? ♥


situasi ketika sebelum posa & menjelang berbuka posa...
Alhamdulillah kami mmg jimat cermat dalam membeli
selalu makan satu lauk je, mmg tak membazir langsung, nasi pun masak cukup2 je
kuih tak pernah beli takat ni, air pun wat sendiri kat rumah
mmg tak de makanan sampingan...memadai dengan nasi & kuah gulai...
makan banyak2 nanti tak larat nak pi Terawih...lagi haru...

p/s kengkawan camne?


Bonus setengah Bulan Untuk Kakitangan Kerajaan


p/s Tahinah kepada semua pekerja gomen....

Wednesday, July 25, 2012

♥ WW @ Penang - She PINKY Lover ♥






 ala2 gedik manja...
 anak dara ni pandai wat memek muka...












 Princess papa...






tak larat nak citer, tepek gambo je aci la kan...
next time nak pi Penang lagik la, nak snap2 kat tepi pantai ni...
cantik tol la time petang2 awan bnan biru tu...
dalam dslr tak perasan pun, biler dah transfer gambo dalam pc baru nampak
alangkah cantiknya keindahan alam ciptaan Allah....

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.