Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Wednesday, October 31, 2012

♥ WW...Budak Busyuk yang Shomell ♥



budak2 wat memek muka comey je kan...cer kita yang dewasa ni wat...



Best gak application Cik Samsung White ni...
macam2 gambo leh edit thru phone...gatal tangan mamy dok download mcm2 application...


♥ Pelik Tapi Benar....Ish....Ish.... Ish.... ♥

Ari tu we all beli swimming pool untuk balqis
tapi swimming pool ni nak hantar ke rumah opah balqis
leh la deme sepupu sepapat mandi sama2...

tapi leh plak anak dara request soh daddy tiup kolam ni
nak tau nape dia soh tiup?
Sila scroll Down k...




^























^





























^



























^























^


nak wat tempat tido katanya...
ha ha ha..budak ni ada2 je k...then leh plak request nak tido atas katil dengan tilam
sure la mamy & daddy tak leh nak tido atas katil sama
so we all amik tilam bujang tido kat bawah...
anak dara ni tido atas katil dalam kolam renang...

daddy siap kelilingkan bantal takut jatuh...
see...tidonya 360 darjah...
ni gambo fresh yang disnap2 pagi tadi
ari2 pun mmg tido dalam kolam renang ni...nyenyak tido plak tu...
sib baik tak suruh isi air k...

budak2 mmg suka swimming pool kan...

p/s ragam anak2 dah makin dewasa...macam2 permintaan tak masuk akalnya...layan kan aje selagi mampu dilayan & tak melampaui batas....peace!!!!

♥ Balqis - Birthday Celebration @ Genius Aulad ♥

Malam tadi we all kalut packing goodies bag untuk kengkawan balqis...
last minit punyer keje kan...
sib baik kejap je, tapi leh plak mula2 cam tak muat plastik princess tu
sbb banyak sangat barang yang we all letak...
we all letak 
Sumi - 4
Gula2 - 2
Keropok - 1
Air Kotak Laici - 1
Wafer - 2

then pagi tadi goreng nudget + Prawn Ball bungkus dalam plastik letak dalam goodies bag jugak
daddy kata banyak sangat....semua mamy nak letak...
tak pe mamy suka bagi budak2 makan...


antara yang ada...wafer coklet,, gula2, keropok durian, air kotak, sumi...
kopok tu yang wat tak muat...
wat 22 bungkus je untuk satu kelas...ari ni ada 16 orang celebrate birthday means ada 16 bijik kek la...sonot budak2 makan kek ari ni....




ok dah siap packing...
semua pun pinky2 k...


plastik bag Cinderella...anak dara pilih sendiri...


Plastik bag Princess...


kek gambo Hello Kitty...
Daddy cam tak berapa puas hati dengan hasil kek ni...
tapi takpa la balqis...nanti kita beli kek lagik cantik k...
see coklet lilitan bulatan tu pun dah terputus...ish2 ish2...


1KG RM50





kasi snap2 kejap b4 majlis start...









happy sokmo anak dara ni bila teacher cakap baju dia cantik...
suka la tu dapat celebrate dengan kengkawan
balik ni siap la ek, macam2 benda balqis nak citer nanti...

p/s 1st time balqis celebrate kat School....next year kita celebrate lagik k....

Tuesday, October 30, 2012

♥ Dah Naik Rupanya Fee GENIUS AULAD 2013 ♥


citer ni dah lama wat...tapi semalam dok tengok2 buku balqis
baru perasan fee untuk 2013 dah naik rupanya...
ni fee untuk 2013...
total RM968
for 3 hours je belajarnya....

camne leh tak perasan plak ni....


berbanding fee tahun lepas 
total RM788

haish...every month punyer Fee pun dah naik
b4 this RM238 NOW RM268


"berkorban apa saja...harta ataupun nyawa"...ha ha ha sila nyanyi versi lagu P.Ramlee k...
adei makin mahal plak...tak pe tahan setahun je lagik
pastu dah pi sekolah kebangsaan gomen berdezuupppp murah yurannya....

p/s semoga anak sentiasa menghargai segala pengorbanan kedua ibu bapanya...
p/s u all dah register school ke?this week Report Card Day for Balqis....

♥ 2012 2-4 Nov 2012: Mother & Baby Kids Expo ♥


2-4 November 2012

Mother & Baby Kids Expo Sale

Products Offered
Apparels
Footwear
Toys
Accessories
Baby Products
and more
Time
11am – 9pm
Location
PWTC
Kuala Lumpur
Info
Admission is FREE


♥ Kids & Playground ♥














mmg tak dapat dipisahkan....kalo TERlalu sudah KENA singgah punyer...
at least dia dapat naik pun jadik la even tak masukkan coin dalam menan tu..
janji nak duduk je pun ok dah...

ni time kami kat Taiping Sentral....tengah mamai2 nak tido tu
sekalinya lalu kat tempat ni terus celik matanya....
turun dari stroller nak main....

p/s anak kengkawan camtu gak ke?
p/s nak2 plak ada si Hello Kitty...lagik la dia suka...

Monday, October 29, 2012

♥ Yang Mendamaikan Jiwa ♥


sangat indah & menenangkan jiwa kan...
luas betul...


sawah padi family Daddy...



see ada pepatung...time tecik2 dulu suka tangkap...




lady Bird....


Raya Haji @ kampung Daddy...sangat nyaman & indah panorama di kampung...
malam2 tido sejuk...tak payah pasang kipas pun.....

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.