Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Thursday, January 3, 2013

♥ 6 years masih berstroller ♥

Biler kali terakhir anak kengkawan naik stroller?
Balqis?still naik stroller ke mana2 walaupun dah umur 6 tahun....
mmg patern malas nak berjalan
baru jalan beberapa langkah dah penat k...
kalo tak de stroller then ada daddynya mmg berdukung je la
kalo dengan mamy mmg tak de nak dukung punyer la
tak larat nak dukung dia....



ada kebaikan & keburukan pakai stroller ni
kebaikannya dia tak merayau kemana2 kalo dok dalam ni
then kalo ngantuk leh tido terus dalam stroller

yang susahnya, nak jalan kena tengok space kalo lalu celah2 kete dah susah...

slalu kami pi jenjalan, ramai orang intai nak tengok baby dalam stroller ni
sekalinya bukan baby....

p/s jarang2 sekali anak dara ni bertocang dua...tiba2 aritu nak bertocang...
p/s sampai umur berapa tahun la dia nak dok dalam stroller...

10 Kawan Mama Suka Bagi Pendapat:

syawalsimpsons said...

syawal last naik stroller setahun lebey

CeqGu said...

1st time singgah sini.wahhh duk dalam stroller pun rajin menulis, ok la tu. anak anis sekarang ni tak mau duk dalam stroller kecuali dah penat sgt atau ngantuk...folo u

eima said...

fahim kadang2 je .... die panat bergnati dgn adek.... klu tak die suka bebas @ mama yg kurus ni dokong die yg berat hampir separuh mama tu .....buasir mama ko kang nak oi

Mimie said...

alahai comelnye balqis

::NureeN:: said...

cumilnya muncung balqis... hehehe
ellesya still berstroller la anje.. cuma skrg dh kurang sbb ada adik, so adk la byk ddk dlm stroller tp klau adik merajam x nak ddk dia ambik peluang la.. mls gak nk jln hehehe....

Zura@Iwan said...

kita kdg2 pakai buggy tu...sbb jarang sgt pergi shopping complex ni...papa dia rajin nk dukung..hehe

Chekgu Azrine said...

Ank saya ms kck jrg nk dok..dh besar umur 5 skng ni sibuk nk dok ..pulak..haha

Nafisa81 said...

bagus...kurang risiko hilang

aSmiDar said...

Dh 6 taun aqis ek..
Duk lam troler lg..ok gak sng skit nk beli belah xpyh duk kjar2 bgai..hehe

aSmiDar said...

...

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.