Followers

Thursday, January 17, 2013

♥ Alhamdulillah Menang Jam TITAN Worth RM595 ♥

Alhamdulillah syukur sangat2 menang jam TITAN value RM595
mamy menang thru Majalah Cosmo
dah tak igat bulan berapa punyer, rasanya cam last year punyer...
baru je aritu ngidam nak beli jam
tapi sayang duit tak jadi beli...belikan untuk daddy je sempena our Anniversary nanti...

rupanya berkat kesabaran menahan nafsu dari membeli
ada hikmah segalanya...dapat FREE rupanya...
mana rupa jam tu mmg mamy tak ingat langsung...
Ari ni Chenta Hati pi collect kat Damansara
one of my friend said, ada 7 orang pemenang jam TITAN tu
syukur sangat2 mamy salah sorang pemenangnya...

bulan ni menang beregu dgn balqis...
balqis menang contest "EVERY GIRL CAN BE A PRINCESS"
mamy plak menang Jam TITAN...


tak sabar tak sabar nak tengok jam tu...
nanti kalo chenta hati mamy dah pi collect mamy share kat sini k...

syukur Alhamdulillah rezeki awal tahun...
mamy yang suka join contest suam2 kuku...sekali menang rasa happy sangat2
nak2 kalo menang hadiah value yang best
kalo dapat cash beriban2 mau fengsan kot....

12 comments:

MRS. K said...

TAHNIAH ANJE...

juelee said...

tahniah anje..best adiah tu

juelee said...

tahniah anje..best adiah tu

Mimie said...

tahniah anje

eyeyou said...

tahniah anje..

Nad MamaZN said...

Congrats

Mama Zharfan said...

congrats!!!!!!!!!

Gieyana said...

congrats..rezeki awl thn tue..:-)

mamalieyna said...

tahniah.. k.ina je malas sungguh nak join apa2 dh skrg..huu~

eima said...

fuh hebat .... tahniah

Nieyl said...

tahniah...rajin nyer....

mama_umar_maryam said...

congr8s anje! wahh mak anak sapu adiah ni ;)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.