Followers

Tuesday, January 29, 2013

♥ Anak Branak Melepaskan STRESS ♥

Morning semua....lately bz sesangat sampai stress pun ya jugak
rasa tak cukup masa kat opis nak sattlekan keje2 yang patut....
last week ti PH mamy + balqis datang opis menyiapkan keje2 yang patut...
adei...tak larat rasanya, gini lah gaya keje tak de orang back up
mamy sorang je...after this nak request assistant la kat boss....
makin berkembang company, makin ramai staff, makin banyak keje
dah tak terhandle rasanya....ornag request itu & ini terpaksa hutang info2 tu semua
sampai dapat masa & timing yang sesuai baru leh provide semua info tu...

so cam biasa kalo mamy ke opis, anak dara sure nak ngikut punyer....
that day after keje we all pi shopping
gaji tak masuk lagik, tapi tak kira nak nyopping gak lepaskan stress....
jom tengok ape yang kami nyopping...

baju pilihan anak dara, pantnag la nampak pink...sure soh beli punyer....
size 2 - 3 years....untuk kanak2 6 year ni k....

naju budak2 memang mahal...
tapi aritu shopping tutup mata kan...so beli & bayar je la...

hasil shopping....
dapat blouse, mini dress, cardigan & legging....
semua pun ciri2 pinky lover....

kengkawan kalo stress wat pe?

p/s weekend + PH yang penat, tapi seronok, nanti citer...tu pun kalo sempat nak membebel kat blog ni....nak cash out Nuffnang arini....

9 comments:

syawalsimpsons said...

betoi2 melepaskan stress ni

Nieyl said...

haha~nieyl klu stress MAKAN..haha~

MRS. K said...

panjangnya rambut balqis..
baju2 tu semua gojes

MrS. F!zA said...

pndai balqis pilih baju yg vogue2..hehe

eima said...

amboi anak dara pun sama je .. ngikut je ...

klu anak den mampuih die takmonye .. tatau la alisha nanti ...klu fahim asek membebel je klu mama masuk kedai bj

Ya ALya said...

klu stress suka nangis....

mamalieyna said...

duduk bhgn HR gitula anje.. apapun kena hadap jugak kan..

he~ k.eina lak weekend yg memboringkan, duduk rumah je 3 hari, si abahnye kerja..herm..lama tak rasa stress yg melampau.. =P..tp kalau ada tu, nangis je kot..heheh~

untung balqis..melawa aje..

mummy_ayu said...

wah..memang 1 terapi yg baik...shopping..
Ayu dulu masa bujang selalu gak la mcm nie, stress or tension jer...kuar duit..shopping
now..jarang dah la..tambah lagi dah ngan 2 org nie....nak kuar pun pikir 2 kali kalau Daddy takde..silap hari bulan, bila kuar nanti..lagi stress..

Mimi Azirah said...

betul2 nk release stress nih

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.