Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Tuesday, January 8, 2013

♥ Bila Blog Mamy Glamour Pasal Fees @ Genius Aulad ♥

Semalam terima sms from kawan mamy
dia cakap "wah blog bukan main femes citer pasal Genius Aulad"...
then mamy pun terkejut..."eh ye ke...mana tau"
then kawan mamy kata sila search kat Google...sbb kwn mamy nak tau fees GA
so bila search kuar link blog mamy
seriusly mamy mmg tak berapa suka ramai sangat orang tau pasal blog mamy ni
lebey2 lagi kalo kawan satu sekolah @ satu opis
sbb tak nak ada yang bz body @ ada yang kata "eleh semua nak citer kat blog"...
so mamy lebey rela berkawan dgn kgkwn alam maya je.....
bukan semua orang suka baca blog kita....ye dak....
bukan nak bangga blog mamy femes pasal GA pun...
tapi dah balqis mmg school kat situ, so byk la story pasal GA kat blog mamy ni...

so malam tadi mamy try search...
eh mmg kuar blog mamy la kalo search pasal "fees GA ni"...
dah jadi top link plak orang lain nak refer....


ni Keyword blog mamy...
semua yang glamour citer pasal GA


ni mamy search kat Google...see blog mamy 1st untuk search tu...
website GA second....
tak pe tahun ni je last, next year tak de dah citer pasal GA
sbb balqis dah masuk alam persekolahan sebenar...darjah satu
cerita GA ni untuk kenangan balqis bila dah dewasa nanti.....

p/s sebenarnya ramai gak yang email bagitau...eh ni mamy balqis yang blog cite pasal GA Subang Bestari tu ek, saya pun dok area Subang Bestari....ramai dah tau ni......hu hu hu...

7 Kawan Mama Suka Bagi Pendapat:

Suliana said...

femes gitu :-) saya pun tak brpa gemar klu org yg kenal tahu sy ada blog. macam tak bebas menulis. tapi yg mana tah tu ok je lah.. :-)

Ila said...

ga kena share profit ni ngan anje..hhhehee...ila tahu pasal ga pun dr blog anje

Chekgu Azrine said...

Tahniah..actually bagus tau kongsi info yg org ramak nk tahu..dpt pahala..

Ismaliana Sulaiman said...

xper lah anje..org lain nak kata apa pun biar lah yg penting kita tahu niat kita :)

klu ada rezeki nnti nak sekolahkan jg anak2 kat GA ni...kakak2 dah lps mungkin rezeki adik2nya pula nnti...

Mimie said...

fofular sudah

Nieyl said...

wah!okla tuh...:)

mummy_ayu said...

wah...galmour la blog Anje..setuju, Ayu pun tak suka sgt kalau org yg kita kenal baca blog kita, mana la tau kan..ada yg terasa ker....
and btw..pasal GA tu...ok la ..share info...

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.