Followers

Monday, January 14, 2013

♥ Blanket Comey Balqis ♥

Semalam we all pi Mid Valley...
punyer la ramai manusia kat sana....sampai bersesak2 nak jalan
dah la dgn ngusung stroller balqis
tension + tak syok pi jenjalan ramai orang
dah nak chinese New Year ni kan, ramai yang shopping....

kami pun dok nyibuk nak nyopping jugak....


semalam beli blaket comey ni
satu untuk balqis & satu utk mamy
tulis kat situ "baby blanket"
tapi bila mamy bukak blanket tu besaq jugak
leh pakai untuk orang dewasa....


yang comeynya bila dilipat leh ikat dgn patung comey tu...


so kalo nak travel senang sikit, bawak je blanket ni satu sorang
daddy tak nak katanya cam budak2...tapi cute ape...
anak patung tu leh cabut time nak pakai blanket tu k
sbb anak patung tu gunanya untuk ikat blanket tu je...

pernah nampak blanket camni kat Jusco RM30 camtu...
tapi haq ni mamy beli

RM10 je satu....murah gila kan, dah la comey.....
rabbit untuk balqis & Lion untuk mamy....

p/s kat JJ semalam jumpa Peplum untuk kids, tapi tak de size 3-4 year warna merah, mamy nak belikan untuk balqis...kena terjah jusco lain ni....

12 comments:

Wan Amira said...

serious comel selimut ni

iduraz said...

salanm...kita nampak awak n family semalam..nak tegur sgt segann..ngeee

iduraz said...

dlm blog balqis nampak tinggi, rupanya kecik comei jerk..muat duduk balik stroller lagi...

Fieda Rafli said...

comelnyer..

Nieyl said...

cute nyer...:)

eima said...

bleh la slimut2 dlm keta klu travel mlm2 ... kan sejuk .... hehehe

syawalsimpsons said...

alahai cumillnyer...balsoi aunty soya nak 1 muleh..kikiki

JaSSNaNi said...

serius comel betul blanket tu.. kalau saya pun terus amik gak.. sbb rm10 je kan.. murah giler...

mummy_ayu said...

ah ah..comel jer..

Nafira usof said...

kiutnyeeee~

Mamaleesya said...

auntie nak pinjam boley?

Mimie said...

gila kentang memg cute blanket nih

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.