Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Thursday, January 10, 2013

♥ Eskrem By Chef Cilik ♥

Kanak2 kalo diberi peluang wat satu perkara yang baru
sure semangat banget nak wat kan
sama cam balqis la, last week we all beli tempat eskrem untuk dia
since balqis ni mmg kaki eskremkan...yummy2...

jom kita tengok chef cilik yang tekun wat eskrem...


wat eskrem MILO....mamy bancuh milo tu siap2
then balqis tuang dalam bekas je...


teliti & penuh tumpuan....


ok dah siap leh tutup eskrem ni....


peace....tak sabo nak tunggu eskrem keras


ok simpan dalam peti ais
dah keras baru leh makan...

now dah besaq, pinggan mangkuk mmg slalunya balqis yang basuh
mamy monitor je, sbb tu kat rumah we all slalu pkai pinggan mangkuk plastik je
kalo ada tetamu baru pakai yang kaca
sbb mamy dah ada assistant tolong basuhkan...
untuk ada anak dara kan, ringan tulang nak membantu...

p/s semalam mamy outstation to KLCC...tak suka tol keje kat KL, jln jammed giler la...
sib baik sehari je pi...nak update blog pun tak sempat....

10 Kawan Mama Suka Bagi Pendapat:

Nad @ MamaZN said...

Gud girl balqis! Hadiah dh smpi, thanks anje!!

Mama Hanim said...

best tu..mesti seronok dia dapat makan hasil tangannya sendiri kan..

Ismaliana Sulaiman said...

wahhh....sedapnya ekrem milo :) akak pun dah lama mencari bekas eskrem ni tp blm jumpa lagi...

mummy_ayu said...

wah..bukan main lagi dia..buat ice cream mila..nak cikit leh?

Masya said...

cantiknya berkas aiskrim balqis...

myfreeminded said...

Saya pun baru nak puji bekas aiskrim tu cantik, masya dulu dah puji. :)

Mimie said...

cantiknye bekas eskrem tuh

Atia Adina said...

comel bekas aiskrim tu....

ibu chiqamie said...

comelnye bks eskrim tu...beli kt mane..??

Ya ALya said...

balqis comey bekas aiskrum pun comey...beli kt mana yer... teringin gak nk beli ..

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.