Followers

Wednesday, January 16, 2013

♥ FREE Gift Yang Berbaloi ♥

Lunch tadi singgah tesco jap, ari2 pun pi tesco...
beli stok susu balqis dah habis....
last week beli tak de promo FREE GIFT ni
arini ada plak, so terus grab je la sambil2 ngumpul free gift
lepas beli cam biasa pi kaunter customer service
check punyer check sekalinya Tesco salah lekat la
patutnya tak de free gift tu...tapi deme dah terlekat
dan mamy customer pertama yang pi redeem...

then budak CS tu cakap barang tak de, dah tersalah
ok la, terima je la takdir tak de free gift tu
dah bukan rezekikan...sekalinya budak CS tu kesian kot dgn mamy
yang redho brg tu tak...jadiknya dia tukar dengan free gift barang lain.... 


beli 3 pack baru leh dapat bekas tu...


dapat benda merah ni...
agak2 ape barangnya ye...masa pegang berat gak barang ni...


rupanya beg troli untuk shopping...
rasa berbaloi plak dapat beg ni...
lagik best dari Tupperware free gift yang asal tadi... 
TQ kat adik Customer service yang tukar free gift tu...

hadiah ni sebenarnya untuk beli barangan P&G rasanya...
sbb tertera kat situ logo P&G....
syukur rezeki arini....

p/s kengkawan pernah tak jadi camni?

7 comments:

Saya Disini said...

bestnye

syawalsimpsons said...

tak penah jadi gini...rezeki tu

Nieyl said...

xpenah pun...tapi best gak tuh kan..

Fai CeritaCinta said...

bestnye... memang murah rezeki mama.. fai tak pernah lagi alami situasi mcm ni..

aSmiDar said...

Lagi untung la kan...huhu
Mmg berbaloi2..

Mimie said...

alhamdulillah rezki kan

mamalieyna said...

tak pernh jd pulak... berbaloi sungguh tu..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.