Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Friday, January 4, 2013

♥ Kuah Yang Terlebey2 Tumpahnya ♥

Tajuk cam tak leh blah k...
ok sebelum tu nak mention hadiah untuk Giveaway Kleenex tu mamy dah pos kesemuanya
arini baru sempat nak pos k, mohon ampun maaf banyak2
hadiah mamy bahagiakan sikit sorang k
kita share sama2, bg sama2 merasa...

kisah semalam mamy dok minjam Ipad balqis, now gila nak nyopping online dah membuak2
tapi beli sikit je dulu, nak try tengok kualiti kainnya ok ke tak....
mamy mmg minat baju yang ala2 stylish korean sikit walaupun balqis anak melayu
bukan anak korea kan, mamy mmg cerewet sikit bab penampilan baju balqis
tapi bukan la semua baju balqis branded & mahal pun
janji cantik dimata mamy, lagi murah lagik bagus...

so semalam terjah satu website online saje gatal tangan nengok2 update terbaru website tu
meroyan rasanya banyak baju2 cantik...
tahan nafsu dulu k, survey2 dulu...
then datangla anak dara masuk bilik tgk ape koje mamynya tengah wat
wah....mamy nak beli baju kakak ke...
pehtu ape laie dia pun dok amik alih la nak nengok mana2 baju yang dia kenan
then dah mula start order nak yang mana satu...


see website yang we all tengah usha2


tangan gigih scroll.....nak ini nak itu...


wah2 ni cantik mamy ni cantik mamy....kakak suka mamy beli k
then mamy kata, kakak muat ke, ada size ke untuk kakak...
then dia pun dok sibuk scroll tgk size
nampak angka "3" terus dia cakap
ha size kakak ada, ada nombor "3" ni....
dia mmg tau kalo mamy beli baju bajan dia mmg size 3 je yang fit kat dia...


see....asyik menengok baju bajan


haq yang over2 gini harus lah dia suka


tepuk tangan bukan main suka lagik soh mamy beli baju dalam gambo tu...

pantang nampak PINK & HELLO KITTY
mesti suruh beli punyer...
order cam order gula2 je k....
kecik2 dah pandai order baju sendiri
tapi mamy tak beli pun, just usha2
sbb b4 this dah beli, tgh tunggu barang sampai je....

p/s bak kata daddy, duit gaji mamy habis ke balqis je la kejenya...semua pun balqis
hope dah besaq nanti time balqis dah keje, kalo mamy nak ape2 leh la balqis belikan untuk mamy k...time tu mamy dah tak de income nak nyopping....

11 Kawan Mama Suka Bagi Pendapat:

Mama Zharfan said...

me beli utk anak2..and of course utk diri sendiri gak :)

juelee said...

biasa la anje bila dah ada anak mmg utk anak je, tok kite ni mmg pk beratus kali hiks

::NureeN:: said...

kita sama..
klau cantik dimata mmg kira nk sambar jerr...
balqis pilih sndrik... sama mcm ellesya.. drg ada taste tersendrik kan

nurulfarehah said...

seronok la anak perempuan. kite2 yg anak lelaki ni nak soping ape je~~=_=

Zura@Iwan said...

amboi pandai pilih sdiri dh baju..hehe...

pakai bj korean, mmg nmpk cm anak korean.

Mimie said...

kecik kecik dh pndi memilih ye balqis?

Mia Kassim said...

kecik2 dah shopping yek....ingat ye nanti besar jangan lupa mamy nya ye....

Sidratul Muntaha said...

Jarang shoping online or beli baju rembelan
Bebudak lasak2..
Pengen jugak tpi org umah mmg kabo ajo anak memakai nile.perlu je sbb kami dua2 mmg asal susah
Mmg bantut la hasrat ni klu nengok gaun cantik2.
Tak thn dgr org laki berleter.
Ehehe.tpi best je tgk budak2 ni pakai gaun maun ni.

Ya ALya said...

Anje nk tanyer magnet yg ya pos tu dh sampai ke....

Chekgu Azrine said...

Setuju..suka skg membeli baju2 anak2 je...kita punya mmg kurang...sheheh

emy pokden said...

Pandai balqis...sy lak jarang soping...tp hubby kaki soping...keperluan anak2..pemilihan baju sumer hubby tentukan..selamat sy....hehehe

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.