Followers

Thursday, January 17, 2013

♥ Mari Mengumpul Tupperware Brand ♥

Minat mengumpul makin menjadi2....
tengah usha lagik patern2 yang mamy berkenan...
suka bekas warna kuning tu, dah selamat pun wat bekas koko crunch & honey star balqis
jadi la kan, ngumpul sikit2
ni belian untuk kali ke2



ni plak hasil belian kali pertama...
suka tupperware Type A warna biru tu...
tu yang beli lagi satu wat koleksi...

now cinta beralih arah pada Tupperware & periuk belanga...
tengah kumpul modal nak beli Tefal punyer periuk belanga...
beli sikit2 tak terasa sangat duit yang mengalir....

p/s minat orang pempuan kan....jangan tak tau balqis pun suka k...dia pun sibuk dok booking2 mana yang dia kenan....

11 comments:

iduraz said...

minat yang ni sama ngan kita...sampai tak terguna..aisshhh..hehehe

Nieyl said...

hamboi.....byk nyer...

Saya Disini said...

bnyknye

~Siti Hajar~ said...

Klu Anje dah beralih hobi mngumpul mangkuk pinggan, so holiday tahun ni ke Langkawi la yer, blh shpg xhingat...hehe...

Atia Adina said...

dulu masa kecik....bosan jer tgk mak asyik2 bli pinggan mangkuk....skg ni bila kita plak dah jadi mak....eh...baru tau....bahagia jiwa bila dapat beli pinggan mangkuk....seronok ek tengok kat dapur ada barangan cantik-cantik.....

Suliana said...

wah dah lama sy tak beli katalog tupperware. . beli time dah kritikal nak expired time keahlian tu baru kecoh cari customers hehe..

Maimun Abdullah said...

Saya pun peminat barangan tupperware, sebab ianya cantik berkalerful gitu.

SyaNa said...

sama la kite pn da start jinak2 kumpul periuk belanga
dulu pelik jek napa org suke kumpul benda2 ni
now paham sgt :-)

..:::FIRDAUS@HUDA::.. said...

suka yg oren tu...mana set hijau dia.....hm...

Cik Kamoo said...

sy pun dah terminat tupperware

Nana said...

Jadi ahli ke
dulu ms keje ada deal ngan hq tupperware psl urusan keje diorg kasi diskaun lagi banyak dr kdai
tp tula sebab xminat kumpul kan xpenah beli rugi plak rasa dpt murah time tu

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.