Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Thursday, January 24, 2013

♥ Peplum For KIds - So Cute ♥

Beli baju online, kemaruk mamy minat design ala2 korean gitu...
pantang nampak k, mesti nak beli untuk balqis
dah mamy tak sesuai nak pakai peplum so belikan untuk balqis je la
mamy beli online je....jenuh cari kat shopping komples tak de
tapi aritu ada jumpa kat JJ peplum, nak beli warna merah, tak de size so kena pi tengok kat JJ tempat lain plak....RM29 je...
jom tengok baju yang mamy beli...


peplum for kids...mamy amik warna kuning mustard...


haq ni mamy beli warna coklet....


haq ni beli terbesaq la plak....


yang ni mamy beli warna pink...so cute...ni haq peplum tak berapa nak kembang...

weekend ni pi bercuti ke Melaka leh la melaram ye....
sian balqis jadi mangsa fesyen mamynya
daddy kan tak bagi mamy berfesyen sangat, so balqis la jadi mangsanya...

cantik tak?mamy punyer selera mmg lain dari yang lain....selera Korean gitu...
nanti mamy upload gambo balqis model peplum k....

p/s ari ni ada Jcard kat JJ Metro Prima.....

19 Kawan Mama Suka Bagi Pendapat:

Saya Disini said...

comeinye

Nad MamaZN said...

Cantek, tp nayli kecik.lg

Tq bgtau menang fm tu
Dh dpt n dh buat entry pun
Sbb kite dpt.by hand aritu jmpe kak eija

eima said...

huhuh klu nayli pakai kan nad mmg nampak montok gile lah ...

eima said...

ops lupa lagi nk komen lagi ... tak sabo nk nengok balqis pakai kena cepat cari tau

Ayu Zarina said...

cantiknya baju2 tu..

eray said...

cantiknyaaa peplum bebebudak...boleh nak try kat rayna, comey tak agak2..

http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/01/mengandung-dan-menyusukan-tidak-mustahil.html

mummy_ayu said...

comei nya..beli kat mana Anje ..kasi link..

Nafisa81 said...

seronok menyoping kalau ada anak girl

Puan Ros @ Sinaranmenu.blogspot said...

Mama oii..memang canti baju tu...ada link ke..kat mana nak beli???balkis pakai mesti cantik ni.

deena awanis said...

mesti comey Balqis pakai nnt..

mamalieyna said...

Lawa..mmg kena tu dgn balqis..

Aduuiii nak bb girl pulak..hehe

Lily@MamaZaraZareef said...

comel2 sume..plg suka yg 1st tu..peplum lengan pjg..teringin nk beli utk zara gak..

Mama Zharfan said...

tomeyyy ;)

mama_umar_maryam said...

eeeee..cantek2nyer!!! nnt nk tgk gaklah peplum utk gegel nih

MrS. F!zA said...

hah, sape2 yg ada ank gurl tu blh lah menggila cri peplum comel2 gini...geram tgkkkkk.. sabar fiza sabar.. balqis pakai kompom cantik + gurlish..

Nieyl said...

cantik...

mama ila said...

alaaaaaa...comel2 nyer baju dia...cantik!!! sakan r nanti balqis melaram ngan baju baru =)

Mimi Azirah said...

memg comel la

zaihasra binti ali said...

plis bg link kat mne nk beli..saya minat sangggaaaat

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.