Followers

Monday, February 4, 2013

♥ Abang Beca Abang Beca Di Tengah Jalan - Part 2 ♥

Beca adalah kenderaan yang PALING2 balqis suka naik k...
suka lagik naik beca dari naik train....
cam biasa tiap2 kali ke Melaka, kalo tak naik beca mesti tak lengkap cuti2 kami...
cam biasa gak mesti mau beca Pinky2 punyer...


budak majuk sbb tak dapat naik beca lagik...


ok ni beca pilihan balqis
nak Hello Kitty gak, mmg peminat tegar & ketegaq Hello Kitty Balqis ni...


muka happy + puas hati dapat naik beca....


penuh dgn Hello Kitty + Pinky2 lagik...




this one last 2 years ago we all pi Melaka...
1st time naik beca time ni, naik pun blah malam punyer...
balqis sokmo la balqis....



then this one last years we all pegi...
beca & pengayuh yang sama dengan tahun 2011
see kami masih cam muka pakcik yang kayuh beca ni....
balqis suka naik beca pakcik ni sbb becanya meriah & penuh dgn hiasan....

tapi tahun 2013 we all punyer la cari beca pakcik tu
tapi tak jumpa jugak, dok la berjalan dari kota Afamosa sampai ke Jonker street
tapi tak de gak pakcik tu, we all siap tanya penunggang beca then diornag kata maybe pakcik tu tak keje on that day, so melepas la nak naik beca pakcik tu
sbb tu akhirnya we all naik beca Hello Kitty....


kasi peluang anak dara nak posing sakan
mood tengah baik k, sbb dijanjikan dapat naik beca
kalo tak sure dah kelaut mood dia...


kasi close up sikit...








sebenarnya dia dah penat....
tengok muka pun dah tau, dari pagi gasak jalan sana sini
mana tak penatnya...
tu pun naik stroller, kalo soh jalan sendiri awal2 lagi dah fengsan rasanya...


model stroller tak berbayar....


mau sampai kebesaq naik stroller ni
sib baik la berat baru 13kg...umur 6 tahun
kalo tak jenuh nak nolak ni...

2 comments:

Mama Zharfan said...

comelnya beca hello kitty :)

Amna Faqiha said...

gegirl memang suka hello kitty dan kaler pinkkk

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.