Followers

Tuesday, February 26, 2013

♥ Bercanda Ditepian Pantai - Bermadu Asmara ♥

 Kaluu takut dilambung ombak jangan berumah ditepi pantai....
we all mmg takut ombak....so rumah mmg jauh dari pantai
weekend aritu kami ke Pantai Bagan Lalang
cam biasa terapi minda + diri....asyik dok nyukor shopping kompleks je kan
lagi best kalo dapat hirup udara segar ni kan....
so kami berrekriasi di tepain pantai
tanpa membawa apa2 bekalan, just jalan2 bagi happy anak dara ni je...

 nak main belon katanya, time ni angin mmg kuat la
mmg best lepak2 tepi pantai, cuaca pun dah redup2 je...


mamy siap bawak baju swimming untuk balqis
leh plak dia tak nak mandi...ombak kuat balqis kan penakut...


dari kejauhan ku lihat Resort Golden Palm Tree
balqis dah dok sibuk2 tanya nape tak mandi kat Hotel
budak kaki hotel nak pi hotel je kejenya....tak beragak tiap2 bulan nak ke Hotel
kopak apaknya....

sesambil tu mamy pun masuk jarum gak la
dok canang2 kat daddy, cakap b4 this ada kawan mamy pernah stay kat hotel tu
diorang kata best, bila la agaknya rezeki kita nak merasa dok hotel gini kan...
he he he....sekali daddy kata....cer try survey regenya berapa semalam kalo dok situ....
hint2 yang baguh ni....kalo la ada rezeki dapek la merasa nginap sini plak... 


anak dara yang tak habis2 main belon
main kat tepi pantai ni tak payah nak tiup
sbb angin kuatkan, just buka tutup belon tu secara autonya belon berterbangan diudara


ombak jahat ombak jahat....ingat lagi tak iklan raya tu....
mmg agak kuat jugak la ombak time tu...


kusyuk layan belon, ornag sebelah layan hanset
last2 mamy yang jadi tukang tiaup belon k
balqis tuakng kejar belon
Alhamdulillah cuaca tak hujan on that day
so we all bercanda ditepian pantai dengan angin sepoi2....

p/s bila la nak weekend, weekend adalah ari yang ditunggu2 oleh mamy, this week nak pi Taman Metropolitan la...dah lama tak pi beriadah kat sana....

7 comments:

syawalsimpsons said...

lamanye tak G pantai ni

Ibu Ann said...

tak penah dgr Taman Metropolitan...kena mintak bantuan Mr Google ni..

mama ila said...

wahhh..balqis..bercanda di tepian pantai..sambil main belon ngan angin sepoi2 bahasa gitu..hehehe...bestkan weekend dapat bawak anak jalan2...

Gieyana said...

ngeri tgk ombak camni..selalunya kalau lepak kt pantai, my daughter just main pasir jer...

best lepak pantai noh..:)

::NureeN:: said...

mmg best klau skali skala lepak pantai kan.. kami pon dh lama x mandi pantai..
hotel apa tue, bleh la kami try jugak klau best ;)
en soami mcm mana? dh sihat?

eima said...

dah lama tak pi pantai .. klu pi pun tgk dr jauh je ...

zarena heeney said...

dah lama tak mandi pantai..
suka la kasut balley balqis pakai tu
pinky lagi

anje jom join contets di blog ena :)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.