Followers

Tuesday, February 5, 2013

♥ Family Treatment @ Gold Coast - Hotel Review ♥

Journey pun bermula....
Patutnya we all pi cuti2 time PH 27 & 28 Jan 2013 aritu
tapi disebabkan masalah teknikal dari Gold Coast, so we all tukar ke date 2 & 3 Feb 2013
since dapat tukar ke weekend, so grab je la....lewat seminggu je pun....

kami sampai sana dalam kol 1.30petang...
mmg dah ramai orang time tu, opismate mamy dah siap amikkan kunci bilik mamy
kol 1.30 dah leh check in, sbb bilik mmg kosong
so dapat la check in awal sambil rehat2 kan badan yang dah letih
macam jauh je perjalanannya...


our room nombor 3459...bilik ngadap Laut
opis mate mamy dapat bilik ngadap theme park....
sbb dia check in dulu, so dia dapat.....


ni bilik airnya....luas...snap2 from tingkap kat katil bilik...


jakuzi yang besaq...leh muat sampai 3 - 4 orang sekali mandi
2 dewasa 2 kanak2 la ye...bukan 4 dewasa...


ada shower, sinki....


TV + astro....meja solek & lemari TV...


then lemri kain baju + peti ais, ada kettle, mineral water, kopi, teh , gula... 


snap2 from pintu bilik air...


pintu bilik...


jakuzzi



ok kat dalam bilik tu ada tingkap k
ni namanya tingkap "MENGINTAI DARI TIRAI KAMAR"
tingkap ni kalo bukak leh tengok orang mandi la
leh kunci dari dalam, tapi still leh tengok jugak orang mandi
sebab tingkap ni jenis leh intai...leh main tolak2
bahaya betul la tingkap camni, kalo nak mandi tak pe la, sbb mmg pakai baju
tapi kalo nak membuang, mmg nanya betul la kalo ada yang "ngintai dari tirai kamar" dah cam lagu ezzad exist plak...


ni pemandangan dari we all punyer bilik...


ni sabun2 & alatan mandi yang disediakan untuk berkubang dalam jakuzzi...



from our room, leh nampak pantai...tapi tak leh mandi ye pantai ni...



bilik kami, time nak check out, baru teringat nak amik gambo no bilik
mmg dasar blogger semua gambo pun nak snap2 k...

semua ni kenangan k, kenangan untuk dikenang2...

6 comments:

Nieyl said...

not bad la....cantik gak..

Saya Disini said...

bestnye

adianiez AIDA said...

i like...
salah satu tempat nak gi dlm masa terdekat...

Lina said...

ini mamy ambil deal yg mana ye, yg groupon tu ker? sy dah brape kali terlepas yg groupon tu, pas tu rasa ragu2 skit sbb tak penah beli deal

Mama Zharfan said...

nice :)

Amna Faqiha said...

ramai dok pi GC morib ni, ingat blh pi minggu dpn yg opis punya..dah full plakk..kn pi sendiri lah hehe

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.