Followers

Thursday, February 7, 2013

♥ Family Treatment @ Gold Coast - Korek2 Pasir ♥

Kebizian melanda, dah nak start buat gaji balik
rasa cam baru je sattlekan gaji, dah kena wat balik...
sambung citer pasal Gold Coast k...
after Bfast we all pi hidup udara pantai
pantai tak leh mandi, takat main pasir boley la
mula2 balqis tak nak jugak ke pantai....dia kan anti pasir
tapi lepas tengok mamy main pasir terus dia.......


pun main korek2 pasir....
tapi still tak suka mandi pantai...takat main pasir je....
bawak la segala toolbox balqis...
toolbox lori da....dah macam boy punyer plak...


ape lagi, wat la beraneka bentuk pakai pasir tu...
teruja sungguh budak yang tak reti main pasir pantai ni....




main pasir pun pkai kasut k




akhirnya sampai duduk terus atas pasir


BALQIS


ni la castle princess balqis...


dah dapat main pasir mmg khusyuk k...


rambut yang mengurai panjang...



castle yang tak berapa nak castle...


lepas penat main pasir, sampai berpeluh2...

6 comments:

Masya said...

anak saya pun tak bawak, kalau bawak mau mcm ni tak toleh kanan kiri dah...

Mama Zharfan said...

as cute as usual hehhe comel balqis :)

~Siti Hajar~ said...

Ayu je anak dara dgn rambut pjg mengurai, swimming suit pun comel, pinky2, br je tgk blog fiza anaknyer si darwisy pakai swimming suit baru jgk...hehe

mamalieyna said...

Kiut la baju mandi balqis.. :-)

Aktiviti ni, kalau arif makan jam l baru puas..anak2 mmg suka part ni...

Nieyl said...

amboi...pink...:)

εïзmummyHazaεïз said...

panjang rambut balqis... comel :)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.