Followers

Thursday, February 28, 2013

♥ Intai2 Next Vacation ♥

Saat yang paling bahagia adalah Vacation bersama family Terchinta
dah lama tak pi bercuti...last aritu bulan February pi Gold Coast Morib

aritu dok hint2 dengan daddy nak merasa stay kat Golden Palm Tree ni
cam nana pernah duduk time menang contest dgn Shila Hamzah, rasanya nana banyak kali dah dok villa ni kan...
Akhirnya dapat jugak merasa dok sini
tapi semalam je la...sebab ape?jom tengok kat bawah....


try survey2 kat Agoda RM480 semalam...
nak amik yang paling murah je pun Travelers Palm Villa...


cantik kan Villanya...kalo tak salah Villa ni antara yang terpanjang di Asia...


ni plak rege kat website Golden Palm Tree
lagik mahal la....


then ada juga dihati berbunga2 teringin nak stay kat Grand Lexis Private Pool ni....
tapi tunggu next vacation la plak....

ok nak tanya kengkawan yang pernah satay kat hotel
Golden Palm Tree ni....ok tak hotel ni
nak pi pun awal bulan April nanti, nak meraikan our anniversary....
ada sape2 nak share pengalaman @ nak cadangkan tempat2 lain yang menarik?

p/s kan best kalo tiap2 bulan boley pi bercuti, baru semangat sikit nak keje....leh gitu....

10 comments:

syawalsimpsons said...

sue x penah duduk, so x tau nak bg komen ape kan

mama tisya said...

best gk tp best lg grand lexis..kita tk sempat lg update entry holiday golden palm tree tu

Nana said...

klw travelers palm villa chalet dia kat batang pokok tu heheh kalau bahagian daun tu seme jenis caranary yg mahai punye
so far dua kali dok sini
free xbaya hahah klw baya mmg xmampu
makanan sedap, mkn masa bfast je banyak pilihan
pool cantik, ada tempat khas bebudak ala2 tmpat bermain & belajar tp jauh skit kena jalan kaki
lagi apa ek ada steamboat dinner.
Tp xyah la diner kt otel baik g mkn seafood xjauh dr otel wak lan bayu malam.

Nana said...

Parking jauh tp dia sediakan shuttle.kat area parking ada go kart, paintball.lagi apa ek.klw nk romantik dinner apa dinner tepi laut

Nana said...
This comment has been removed by the author.
Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

tak pernah pun lg stay di hotel Golden Palm Tree ni, tp bila tgk view dia mmg teruja kan..memikirkan harganye yg mahal tu x pernah holiday kesitu lg..huhu

mamalieyna said...

Tapi mampu nak cuti2x selalu..huu..

Apapun bercuti mmg best..ringan otak :-)

mamalieyna said...

Eh nak taip..tak mampu :P

eima said...

fuh rega mmg pengsan punya la...
aku rasa klu ade yg nk bg free dok mayb la .. klu tak idak la kot ...

zety said...

weee.sonoknye..kitorg stat cuti2 nk rase adiah free kt philea hotel ayer keroh dulu,hehehe.
try avilion PD ;)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.