Followers

Monday, February 18, 2013

♥ Jacker Potato Crisps Contest - Valentine Contest? ♥

Gambo balqis ni bukan diambil untuk join contest Jacker 
tapi secara tak sengaja amik dah memang time tu dia tengah makan keropok jacker...
ok nak tanya pendapat kengkawan la,
Jacker ada wat contest bertajuk 
Come Celebrate Valentine's Day with Jacker Contest


nak tanya pada yang lebey pakar & arif....boley ke kita sebagai umat islam join ye?
kita dilarang untuk sambut Valentine
tapi kalo kita join contest2 yang ada unsur2 celebrate Valentine ni leh ke?



b4 this ada gak la nak join....sbb dah ada gambonya kan
tapi cam ragu2 plak nak join...
sebelum terlajak perahu boley diundur...terlajak join jadi isu plak...
so nak minta pendapat kengkawan yang lebey arif pasal benda2 camni untuk dimasa akan datang...
hadiah lumayan RM1k....

ada sape2 yang leh bagi pendapat yang bernas?
sekadar bertanya...

5 comments:

juelee said...

huhu kita pun asalnye nak join.. tanya pendapat kwn yg lagi arif, katanya tak payah sbb macam menyokong... dah jadi ragu2 plk nk join, sudahnya xjadi la nk send gambo yg dah diambil huhuhu

Mama Zharfan said...

dh tutup pun contest ni...ada kwn2 comper yg mengatakan apa2 contest yg syubhah kena avoid from joining...me tak join pun

nieda said...

Just my opinion.,. Tak payah lah..elakkan benda2 syubhah

Nad MamaZN said...

Rase ragu2 dh ada..
Elok dielakkan

Ezna said...

me tak join. Kalau kita join maknanya kita juga turut menyokong Valentine's Day. Unless kalau Jacker kata contest ni dijalankan untuk celebrate Hari Raya ke...apa apa yg tidak menimbulkan keraguan.

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.