Followers

Monday, February 4, 2013

♥ PD & Melaka - Part 1 ♥

Ok kita lupa kan SPOIL mood pasal Gold Coast tu
nanti baru citer Journey to Gold Coast plak
kita gantikan dgn citer ke Melaka...
puiii....dah nak basi pun citer ni....tapi mamy nak tepek jugak untuk kenangan...

Last 2 week punyer citer ni
kali ni gambo tak snap banyak2 sangat, sbb lupa bawak charger camera....kui kui kui...
jom layan, semua pun penuh gambo balqis je k....


we all menyejukkan badan di Dataran Pahlawan




after dah sejuk2...time cuaca pun dah redup
we all kuar2 berjalan nak naik beca kata balqis...



bangunan Memorial Pengisytiharaan Kemerdekaan...



kete Hang Jebat


Kete Hang Tuah...semoga bertuah k..


duduk bersantai2 di atas kete Hang Tuah...


konon2 nak tarik kete tu la...


tu dia...orang kuat nak tarik....


with mamy....




balqis ni now suka berkhayal time posing tau
kalo tengok betul2 mata dia kadang2 bukan pandang camera...



Muzium Umno...


Beca kegemeran balqis...



VW Van yang cute.....korang ada?


satu barang pun kami tak beli....gi bercuti ke Melaka dah macam balik kampung sendiri
dah galak sangat perginya...


bas 2 tingkat.....





haq ni pun tak naik.....ramai sangat orang...jalan jammed giler la


ok habis dah part pertama...nanti sambung 2nd part plak k...tak banyak mana pun
3 part je pun.....

5 comments:

..:::FIRDAUS@HUDA::.. said...

Amboi..pandai sungguh melentok...mest mak diapun tlentok sama...hehehhe

mama ila said...

hihi..suka bebenor anak dara nie posing yer..hehehe...bestnyer jenjalan melaka..dah lama ila x gi sana =)

Mrs. K said...

lawo baju balqis..

Mama Zharfan said...

dh lama me tak g melaka ;)

eima said...

aku nye trip pun tak masuk dlm blog lagi .... kemalasan melanda

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.