Followers

Tuesday, March 19, 2013

♥ Akhirnya.........Superman ♥


Terjebak jugak tukar card from Maybankard Cherry Berry ke Maybankard Superman...
mula2 tak nak tukar, sekali terpengaruh dengan rakan sebaya
tertukar la jugak, padahal baru je tukar kot kat cherry berry tu...
DC COMICS - Less 10%
Tickets Legoland utk 4 pax (dewasa & kanan) - Less 35%
Tickets TGV Cinemas - Buy 1 Free 1 Movie Tickets....

kad ni limited, voucher plak hanya untuk 80 ornag pertama sahaja
sib baik Maybank dekat je dgn opis, so lepas lunch terus ke Maybank The Curve...

daddy mesti bising sbb kayakan maybank, tukar kad kena caj RM12 k....

p/s sayang tak simpan kad kuning maybank aritu, kad cherry berry ni mamy simpan untuk kenangan....igtkan tak leh simpan, rupanya boley....

7 comments:

syawalsimpsons said...

wah laju mcm superman jugak tukar yee

Mama Zharfan said...

cun gak superman kad ni hehhe

Nad MamaZN said...

Ni superlady ni
Hehe

JaSSNaNi said...

wow.. pantas dan tuntas betul ni..

aLyNnZ said...

cantik lar kad superman ni..tawarannyer pun best gak.

nieda said...

Cantik.. Pandai maybank wat duit.

Anje, kite ada antar email nk beli kitchen playset? Ada terima tak email tu? Still available lagi ke kitchen set tu?

~Siti Hajar~ said...

Tergugat iman dengan N3 kad superman nih, pg ni trs p tukar sempat dpt voucher tu...thx Anje 4 info

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.