Followers

Tuesday, March 12, 2013

♥ Bergaya Itu Penting ♥

Kalo bab melaram, mmg serahkan kat anak dara ni, nak pi school pun jadi melaram
arini tak mau pakai tudung katanya, sbb tudung pink mamy basuh semalam tak kering
tak mau pakai warna lain plak...


berkaca mata Hello Kitty ye....bukan main melaram lagik....


tukar kaca mata plak, berwarna hitam....


sila fokus pada kasut, see nak pi school pun sibuk nak pakai boot tinggi
pi school pun nak melaram...

kalah mamy time tecik2 dulu, tak de sakan bergaya cam anak dara ni....

4 comments:

Kakizan Omar said...

hihihi.. abih tu mamy jugak yang suka melaramkan dia.. apa lagi dia pun syok ler.. hihihi.. tak per cantik tu kan indah :D

MRS. K said...

hamboii.. ikut sapa la ni? mamy die kecik2 dulu cam ni kot! eh? hehehe

Nafisa81 said...

eleh..mamanya malu nak ngaku tu...ke dah tak ingat zaman bergaya dulu tu

syawalsimpsons said...

bab posing mmg nombor 1 ni dak tecik

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.