Followers

Wednesday, March 13, 2013

♥ Ini Saya, Mamy & Daddy ♥

Balqis sukakan art, dia mmg lebey cenderung kepada Art...
mamy mmg slalu belikan barang2 art untuk dia
ape yang anak minat kita harus support, selagi minat dia tu bukan benda yang bukan2


ini Mamy, Saya & Daddy....
nama mamy dia tak tulis nama penuh, tulis nama panggilan je
nama balqis dah tertinggal huruf "S" nya...


berusaha nyiakan, tak bagi mamy snap2 pic dulu b4 siap


tada....dah siap, katanya gambo sayang2, sbb tu kena ada 
lukis ornag lidi je anak dara ni...
macam2 lukisan dah dia wat, lukis rumah, bunga

we all planning nak hantar balqis ke kelas art
baru survey nak tengok kat mana yang dekat & menepati waktu kami...

p/s malam tadi cek badan balqis tengok ada kesan lebam kat lutut, sian dia tak tau la jatuh kat mana, balqis ni jenis tak suka bercerita, tu yang susah, ari2 kena wat sport check satu badan dia tengok kalo ada something wrong....kengkawan slalu check tak?

2 comments:

adianiez AIDA said...

art class?
sgt bagus.
kita bina daya kreatif dia...

mamalieyna said...

Dah pandai..arif tahun depan taktau mcmana gayanya.. :-)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.