Followers

Tuesday, March 19, 2013

♥ Maybankard Visa Debit - Superman....Fuyo.... ♥

Maybank dah kuarkan kad baru plak lagik k...
mamy baru je tukar kad before this tak sampai sebulan rasanya...


(contoh kad)

dari tahun 2001 pakai kad maybank kuning ni sampai tahun 2013
leh dapat award tak pengguna lama bertahan ni...
dan akhirnya kad kuning mamy ni rosak....
cip dia tak leh nak dibaca...


(contoh kad)
then tukar kad ceri berry ni....
kena caj RM12, kad ni kena renew ye...
kad kuning atas tu tak payah nak renew....
now dah boley guna auto debit je....



(contoh kad)
b4 this ada promo untuk card Auto Debit MU
tapi jangan verangan la k, kad ni terhad, mesti staff2 Maybank dah buat dulu...


now ada lagik kad baru, kad Superman...
fuyo....rasa cam nak wat la, tapi ada stok ke ye?
nanti pi2 dah habis, sure staff Maybank kot yang apply...

teringin nak kad Maybank Visa Debit card ni....
nak try la lunch nanti pi Maybank kat The Curve....

p/s ada yang dah tukar ke?

9 comments:

eima said...

aku masih setia ngan kuning..hihi
sejak tahun 2003 kot....tak penah tukar sekali pun ...

Nafisa81 said...

selagi tak rosak...takde mananya nak apply

aanie said...

menarik gak ni....tp malas tul nak g tukar....hehe...

mummy_ayu said...

menariks gak tu..kad maybank Ayu sekarang nie yg ceri tu, tapikadang2 dia tak leh read gak..emm.cuma rajin tak rajin jer la gie bank

syawalsimpsons said...

en asbeen sue dah tukar kad MU tu..aritu kad dier rosak..

syawalsimpsons said...

en asbeen sue dah tukar kad MU tu..aritu kad dier rosak..

Nana said...

kita pakai yg kuning tu je
slagi bole pakai, pakai heheh lgpon xkeje sayang plak nak tolak rm12 hahaha dasar kedekut

Jue a.k.a Ibu 2F said...

masih setia dengan sikuning..hahahha

ch@ said...

Haaa sama ngn eima dn kakJue. Masih si kuning sampai pasaword pun dh xingat. Parah btl sejak fulltime housewife x ke bank pun.

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.