Followers

Thursday, March 28, 2013

♥ She With Hello Kitty,Barney,Pingu & Ballerina ♥

Last week pi jenjalan ke The Curve
ari2 pun pi The Curve, weekend pun nak pi The Curve gak....
ada aktiviti untuk kanak2 kat GF The Curve k....


Balqis mewarna....salha satu aktiviti kegemaran anak dara ni....


then lepas tu snap2 dengan cartoon kegemaran dia....
PINGU


with Thomas


Khusyuk mewarna anak dara ni...


With Hello Kitty Boy...tak tau la ape namanya...



hasilnya.....




with Hello Kitty kegemarannya...






then main susun puzzle...








then snap2 pic dengan Ballerina....
20 orang terawal je dapat snap2 pic FREE dgn Ballerina...



tada....pic lepas dicuci oleh pihak Legoland...


main Lego before balik....
this week nak pi lagik sbb ada kartun animasi Legoland plak....

p/s weekend rasa kejap je kan, nak luangkan masa dengan anak2 pun tak puas rasanya....

8 comments:

syawalsimpsons said...

comeynyer dak balqish ni...

mama ila said...

wahh..seronok nampak balqis kat sana..mmg banyak aktiviti kan

Adlin Mohamad said...

weekend ni kami dok umah je huhuhu hancuss plan sbb king kena o/s ..
panjanh rambut balqish ..kemas je kalau kyra x tau la jadi cam mana hehehe

::NureeN:: said...

aunty nk pinjam boot balqis boleh?/ hehehe
cantik la tgk balqis dreesing mcm ni :)
besttnyerr anje kat the curve.. klau dkt, nureen pon join sama nih hehee

mrs complaint pot said...

kak.. sampai bila ye benda alah tu ada kat the curve? minggu ni ada lagi yek?

Nana said...

Bawa la g hello kitty kat jb tu hehe

mamalieyna said...

Ssyok la bakqis tu.. k.eina tk pnh bwk arif n adiknye ke the curve ni..mcm jauh, padahal tak jauh mana pun,..hee..

mama leen said...

pandainya dia posing... suka tengok

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.