Followers

Tuesday, April 2, 2013

♥ Alhamdulillah Berjaya Di Selamatkan ♥

Alhamdulillah dapat jugak selamatkan beberapa folder untuk gambo kenangan kami
ada beberapa yang mamy sempat save dalam PC opis
now kena transfer ke Hard Disk 




dapat la selamatkan gambo balqis masa tecik2 dulu
arini daddy bawak lappy ke kedai tu untuk recover balik gambo2 yang tak de tu
hope dapat la recover, tak tau la camne kedai tu nak wat....

then gambo2 lain kena save from FB, jenuh la mamy nak save satu persatu k....
tapi bersyukur jugak la sbb masih berpeluang menatap gambo manis anak dara ni....



comey tak saya auntie2 semua....ni masa tecik2 dulu...


Now dah besaq....6 years bulan Ocotber ni.....

shantek tak saya.......

7 comments:

syawalsimpsons said...

alhamdulillah,...ada jugak yee

Nafisa81 said...

ha...apa lagi..cepat2 order photobook

Eliss Mie said...

ada software utk dpt blk gambar2 tu.

salah satunya software Restoration

Mummy said...

sedih kan bila jadi camtu...kalo nak print memang tak terprint...nak slamat simpan macam ni jer lar...

JaSSNaNi said...

wahhhhhhhh... hepi kan dpt di selamatkan.. kalau tidak ohh betapa sedeynye...

Tihara said...

comelnya dia, sweet :)

Yantisa said...

akak masukkan ke CD .. walaupun nampak style lama tapi tetap memberi jaminan selamat dalam simpanan .

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.