Followers

Thursday, April 4, 2013

♥ Alhamdulillah Dapat Recover Balik ♥

Alhamdulillah dapat direcover semula
mula2 ingatkan mmg dah tak dapat lah semua gambo balqis dari tecik tu
tapi semalam daddy hantar balik ke kedai
deme recover semua balik, happy rasanya....
kalo tak aritu siap nangis2 lagik...


recover back, gambo balqis dalam lappy b4 this ada 13,648 ribu keping k
gila punyer banyak, tu gambo dari sejak lahir sampai terkini....



cuma yang sedeynya, diorang recover tak de folder
habis semua gambo bercampur
terpaksa la mamy asingkan balik ikut folder...
jenuh k ada 13,648 keping nak asing2kan
kalo gambo tu sama baris tak pe
ni dah bercampur aduk....

bermula lah proses mengasingkan untuk disavekan dalam Hard Disk....
kalo ada sape2 yang pernah kena cam mamy ni
boley suruh kedai tu recover balik k, mmg leh wat punyer
diorang ada system untuk recover back ape yang ada dalam lappy b4 diformat....

p/s belajar dari kesilapan, after this kalo nak reformat, never trust orang kedai k
sib baik dia ngaku mmg tak recover semua.....

6 comments:

Mama Zharfan said...

wohooo byknya!!!!!

Ya ALya said...

alhamdulillah....selamat.....

eima said...

fuh berharga tu klu tak dpt mmg sedey

mama lieyna said...

Fuuuuh lega... :-).. baru tersenyum sket kan.. tp jenuh gak nak susun balik tu..saboo jelah..

sall said...

pehhh...manyaknya.

Kakizan Omar said...

mak aiii.. banyak tu... tak per sikit2 jadi bukit... :D

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.